Jabuk
ne polni 4s-odklep iphone 5
Jabček

Jabček

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 02.09.2014 09:15:55
ne polni 4s-odklep iphone 5
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
lp vsem skupaj na tem forumu sem nov uporabnik.pred parimi dnevi sem imel tezave z odklepom oz.dekodiranjem iphone 5 bila je tudi odprta tema,ki pa jo sedaj ne najdem.odklep iphone 5 je 125e v iphone trgovini v ljubljani gsm040 187 097 -avstrijsko omrezje a1-.vceraj sem imel prazno baterijo in mi je drzala ceu dan.zvecer ko sem prisel iz sihta mi telefon ni hotel se polniti-prikazuje 3% noce se ugasniti in niti na wifi oz.mobilna omrezje se neda prikljuciti.mislil sem ga ugasniti in na novo przgat -noce ceprav tipkovnico lahko 100x zaklenem in odklenem ce pa drzim pa nic.polnilec vedno zazna pise pa napolnjeno 3% ne pa polnjenje.ima kdo kake izkusnje.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 02.09.2014 09:18:16
Re: ne polni 4s-odklep iphone 5
Si probal z resetom, da držiš skupaj home gumb in lock gumb, dokler se telefon ne resetira?
Jabček

Jabček

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 02.09.2014 09:38:54
Re: ne polni 4s-odklep iphone 5
najlepsa hvala za hiter odgovor.uspelo je prikazuje normalno tudi ugasnem ga lahko.hvala se enkrat.ocitno nesmem prevec izcrpti baterije na minimum ceprav se mi je to zgodilo prvic
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani