iphone 4S restore loop | |||
imam en problem s 4S. Po posodobitvi na IOS 7.1.2 se mi telefon ne pobere več, črn ekran. Ko ga priključim na računalnik, ga Itunes zazna kot da je v recovery oz. DFU režimu in ko naredim restore (Itunes javi, da uspešno), se ponovi ista stvar. Namesto da bi se zagnal, Itunes javi, da je zaznal telefon v recovery režimu. Črn ekran. Poiskusil sem z resetom, odklopil baterijo, redsnow, tiny umbrella... Ne morem ga spraviti iz recoveryja. Ali se komu sanja, kaj bi še lahko storil? Garancija je pa že zdavnaj potekla. Lp |
|||
![]() |
|||
![]() Na kateri verziji si imel iPhone, preden si dal restore,... A si imel jailbreak?... Kako si naredil upgrade/restore? Si ze probal DFU Restore? |
|||
![]() |
|||
-brez jailbreaka -restore preko Itunes, nekajkrat direktno "restore" in nekajkrat z IPSW-jem, ki sem ga snel z neta, verzije od 7.0.1 do 7.1.2, tudi s šestico sem se nekaj matral -tudi DFU. Moram pa reči, da je ta DFU na pamet, ker telefon samo slišim, kako se vklaplja in izklaplja na USB, ekran je itak stalno črn. Se pa med restorom lepo prižge, se pravi pokaže se logo in progress bar. Na koncu Itunes prijavi, da je bil restore uspešen in da je telefon resetiran, ko pa se to sporočilo ugasne, ga takoj spet zazna v restore režimu. Delal sem pa na ene štirih računalnikih. |
|||
![]() |
|||
_________________ |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |