Ob zagonu se mi iMac ne požene oz. se požene da prikaže trakec za updejt (nalaga se posodobitev sistema) in po cca 5% traka se iMac ugasne. In tako vsakič znova.
| Mac OS X Mavericks | |||||
Imam težavo, rabil bi malo pomoč.
Ob zagonu se mi iMac ne požene oz. se požene da prikaže trakec za updejt (nalaga se posodobitev sistema) in po cca 5% traka se iMac ugasne. In tako vsakič znova. |
|||||
Probaj CMD+R ob zagonu pa pofixat particijo z diskutility-jem.
|
|||||
v glavnem, sem prenesel na nov mac. Preko migration assistanta ni šlo saj mi ni uspelo da bi se mašini obojesmerno videle. Preko time machine je bilo milina. Še posebej restore ki je šel preko usb 3.0...
|
|||||
Probal. Nič se ne da uredit Verjetno moram vse formatirati... |
|||||
Skoraj bi ti to moglo prijet da ti ponudi potem naslednje opcije disku in podobno. |
|||||
Ne razumem napisanega. |
|||||
Situacija je sledeča: magericks se mi ne zažene (na cca 5% 'traka' za updejt ga ugasne) , cmd+r ne pomaga (disk utility pravi da naj zbrišem vse)...
Ok, ko bo disk clean, kako gor naložim mavericksa? Backup (upam da vsega) imam na time machine... :/ Nikoli se takih tezav... |
|||||
disku=disk utility ja po pa formatiraj in ko boš to zrihtal lepo iz TM naloži nazaj pa basta sej sama logika bolj simpl ne more bit. |
|||||
Kaj rabim kak recovery za os? Al se mi nalozi iz spleta?
|
|||||
Os se naloži lahko iz backupa, lahko pa naložiš os in potem poveš kaj naj vzame iz backupa.
|
|||||
Dons sm snel zadnje update za mavericks in ko hočem poslati email ( z apple email appom), mi javlja, da i hoče mail podpisat s mojim certifikatom SIGEN. Če dam denie, mi seveda ne pošlje maila.
_________________ Macbook Air 2012 i5 8G rama 128 SSD |
|||||
|
|||||
|
|||||
to sm vse naredu pa ni pomagal, sm pa ravno našu rešitev.
http://osxdaily.com/2012/03/05/fix-partition-failed-error-mac/ |
|||||
Bi morda vedel kdo, kako bi lahko nastavil pri slo tipkovnici da nimam z pri x temvec y?
|
|||||
Google is your friend, drugače pa če imaš kam za uploadati, ti lahko nekam dam en paketek, ki ti to naredi avtomatsko + doda šumnike. |
|||||
živjo,
situacija je takšna. Imam starega Minija na katerem je bil Mountain Lion. Včeraj sem nanj naložil Yosemite in so se začeli problemi oz. en velik problem. VMware Fusion in Win7 s programi, ki jih res rabim ne delajo kot treba. Šel bi nazaj na ML ali Maverickse, pa ne najdem nikjer filetov. V app storeu je samo Yosemit :-/ Ima kdo za pošerat Maverickse oz. kje bi se jih snelo (Piratebayu ne zaupam glih, ke rne vem kaj folk prej šari po dmgju :-/ ) tnx ps. backupa s sistemom, seveda, nisem naredil :/ ... imam le backup dokumentov. Nazadnje urejal/a sveder Sob 18. Okt 2014 22:14; skupaj popravljeno 1 krat _________________ ------------------------------- long live and prosper |
|||||
vmware boš moral posodobit za yosemite
|
|||||
:-/ mnja, nisem ravno mislil plačevati še za updejt, ker mi verzija, ki jo imam dela tipi top …
Nazaj na 10.9/10.8 ne gre več? _________________ ------------------------------- long live and prosper |
|||||
Očitno ti ne dela tip-top, če bi ti delal, ne bi tukaj pisal
Itak, da gre nazaj tud, tudi snow leopard je v igri (beast of osx). |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 51, 52, 53 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |