Dober dan vsem skupaj !
Danes sem v novicah prebral zelo zanimiv članek,saj nevem ali je to resnično ali mal bašejo,saj imam sestri ki sama uporablja 4ko!
| Kakašne izkušnje pa imaste vi ?? | |||
Dober dan vsem skupaj ! Danes sem v novicah prebral zelo zanimiv članek,saj nevem ali je to resnično ali mal bašejo,saj imam sestri ki sama uporablja 4ko! _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||
Brez skrbi lahko uporablja, to se sicer lahko zgodi pri vseh mobilnikih al je redko, če se dobro spomnim se telefon segreje do take mere ker je neka napaka v bateriji, osebno ni sem imel še kakšnih težav, jaz se ne bi preveč sekiral
|
|||
ja sej me ne skrbi to srm zgolj tak objavu ! Sej a nasledno novico pa niso objavil k je samsungou telefon zazgal celo sobo hahaha
_________________ Don't forget to takeout profits! |
|||
Js mam zelo dobre izkušnje, ker ne berem sekret papirja.
|
|||
|
|||
To da telefon opeče eno bejbo po joškah, k spi s telefonom v postli je res ze taka redkost, da je vredno objavit po vsem internetu.
Da se dnevno vname tolk in tolk avtomobilov in v njih tudi kdo zgori itak ni več novica. Pač moraš met v avtu gasilni aparat. |
|||
Slabe. Sem peku čevape gor. Brez uspeha.
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |