A maš sploh vkloplen cellular data ko pošiljaš mms?
| MMS | |||||
A maš sploh vkloplen cellular data ko pošiljaš mms?
|
|||||
|
|||||
Preveri General - Settings - Messages -MMS Messaging.
_________________ lpS |
|||||
kaj je fora da če pošljem en mms ga prejemnik dobi, če pa pošljem mms, večim prejemnikom pa ga ne dobijo ???
_________________ iPhone 14 256GB Space Grey Macbook Pro 2016 Retina Touch Watch Ultra IPad 6th gen. TV 4k 5th gen. Airpods Pro |
|||||
mogoče MMS Max Message Size?
|
|||||
kolk pa more bit ?
najdo : MMS APN: internet Username: mobitel Password: internet MMSC: http://mms.mobitel.si/servlets/mms MMS Proxy: 213.229.249.40:8080 MMS Max Message Size: 614400 moja je bila vsaj 3x večja _________________ iPhone 14 256GB Space Grey Macbook Pro 2016 Retina Touch Watch Ultra IPad 6th gen. TV 4k 5th gen. Airpods Pro |
|||||
Jaz imam pri MMS Max Message Size: 2097152 in to je bilo samo nastavljeno preko Mobitela.
Pri nastavitvah za MMS za Mobitel pa vidim da je ta cifra: 614400. V čem je sedaj fora. Pošiljanje MMS pa mi dela normalno. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Jaz predlagam 614400... ker z 2Mb (kolikor ima telekom v IPCC-ju) se lahko zgodi, da naslovniki pri drugih operaterjih MMS-a ne bodo dobili.
|
|||||
Ja sem nastavil na 614400, ker prej ko sem poslal MMS na T-2 ni prišel, sedaj pa pride normalno. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Pri meni, ko sem pošiljal iz Mobitela na Simobil, z 614400, je prejemnik dobil sporočilo, a je v njem pisalo, da je napaka omrežja zaradi prevelikega sporočila. No, potem sem pa dal 2x manjšo (307200) in sedaj vsi pri vseh operaterjih dobijo.
_________________ iHruska - Original Pear Product Of The Year! |
|||||
Pozdravljeni,
sem nov na forumu in nov v applovi družini. Zanima me, ali se na iphonu da nastavt, da mmsje pošiljaš in prejemaš tudi ko imaš vključen wifi? Namreč navadn internet(3gs) redko uporabljam. Prejel sem nekaj mmsjev z zamudo cca. 10 dni ker nisem vmes vključil 3gs omrežja-wifi pa sem imel vsak dan. Rad bi dosegel to, da dobim sporočila tudi ko imam samo wifi vklopljen. Hvala za pomoč |
|||||
Ne ne da se, saj gredo mms preko mobilnega operaterja ne pa preko wifija..
|
|||||
Kot je ze napisano... to ne gre... tako kot to ne gre tudi na nobenem drugem mobilniku... saj je pogoj za sprejem MMS sporocila mobilni internet... Da se sicer sprejemati nekaj podobnega, kot so MMSi... in sicer sliko ali drugo medijsko datoteko preko iMessage... vendar to deluje samo med iOS napravami ... in to deluje ne glede na tip podatkovne povezave ... |
|||||
Mene pa nekaj zanima,ali je mogoče da mms dobis brez mobilnih podatkou??Ker mi je to malo neumno mi nekdo poslje sliko ali kai in pol ko enkrat vklopim mobilne podatke dobim mms in pise pred 2 dnevi... ali pa sem rabil zdaj nekaj nujno in mi je model poslal sms ampak zaradi dolzine se je spremenil v mms...jaz cakam in cakam nic ga napizdim in on mi rece da je poslal...vklopim mobilne podatke in glej ga zlomka dobim!! To je malo neumno narejene
_________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Kupi samsung in pika.
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
nism nc slabega mislu ! Sem velik pristas JABUKA ampak me samo zanima ce je mozno kej,ker je to res en velik minus
_________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Ni mozno ze stokrat povedano _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
In zakaj veliki pristaši JABUKA izklapljate podatkovno povezavo, oz. a jo je res tako težko vklopit parkrat na dan? |
|||||
Jaz tudi ne razumem te konstantne bojazni s prenosom podatkov in morem priznat, da mi gredo uporabniki, ki morejo najprej ne vem kaj vse vklopit, da lahko gredo na mail, internet itd. zelo "na zivce". Mislim, cemu pol pameten telefon, ce ga raje ne uporabljas "na polno". Sam imam vedno vklopljen prenos podatkov in glede na to, da so v domovih in sluzbah ter lokalih wifi-ji se nikol nisem presegel zakupljenih kolicin.
|
|||||
Se strinjam, vendar imajo nekateri slab 3G signal na njihovi lokaciji in je zaradi tega izklaplanje cellular data upraviceno. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |