Servis Mobicom - težave (uporabnik ocnop) | |||||
Octop, pozdravljen. pišem vam, ker ne vem več, kaj naj naredim. Moj Iphone 5, ki sem vam ga po prvem, žal neuspelem popravilu (in precej visokemu plačilu) prinesla in ga oddala gospe v vaši poslovalnici po prvotnem popravilu že dvakrat je pri vas že več kot mesec dni. Gospa je po kar dveh reklamacijah popravila nekajkrat obljubila, da bo "poklicala naslednji dan"; pa se to do danes ni zgodilo - ko mi je pred časom obljubila, da bo poklicala v ponedeljek, ni poklicala, ko sem šla slučajno mimo poslovalnice, sem celo ugotovila, da je bila od dne, za katerega je obljubila, da bo poklicala, ves teden na dopustu. Na telefon (doslej sem jo v celem mesecu klicala približno trikrat) se ne oglaša; če jo želim dobiti, jo moram poklicati z druge številke, kar se mi zdi precej nesprejemljivo, predvsem pa v neskladju z dobrimi poslovnimi običaji. Potem ko ga - ne vem iz kakšnih razlogov - skupno popravljate že vsaj od začetka junija, vas prosim, da mi s takšno ali drugačno obrazložitvijo vrnete tako telefon kot denar, če telefona niste uspeli popraviti. Prav tako prosim za vrnitev I-poda, ki sem ga pred več kot mesecem prav tako izročila gospe v vaši poslovalnici - pa vse odtlej (kljub več ustno izraženim zagotovilom) tudi v zvezi s tem ni nobenega odziva. Prosim za čimprejšnjo ureditev zadeve - mislim, da sem bila zelo potrpežljiva in sem precej dolgo čakala. Hvala. |
|||||
![]() |
|||||
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Evo mal vejic, če komu kakšna manjka. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
|||||
![]() |
|||||
Seveda povsod pride do kakšnih težav ampak...če se stranko ne pokliče in ne javlja na telefon poten to meče slabo luč na podjetje. Zaj si predstavljajte, da nekdo iz Murske ali Kopra pošlje tel. pa ne moreš stopit v kontakt kar tako...ni prijetno. Da ne omenjam, da si brez aparata 2 meseca... Pač kako jaz vidim zadevo... |
|||||
![]() |
|||||
![]() Punci so popravljaji power button na iPhone 4, pa so telefon še bolj pokvarili. Sicer power gumb je delal, a se je začelo dogajat težave z displayem. Pri dotiku ali stisku okoli power buttona, je displayu začelo dogajat. Ok, nese na drugi servis v MB, kjer pove, da je nekaj prebijalo in je začasno izoliral, vendar, da to ni rešitev. Čez kakšen teden je display popolnoma crknil in ga je prodala za bogih 60 eur. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Nazalost so casi dopustov in tudi mi nismo 24ur na razpolago. scrm> Glede zadeve z popravilom, bi se obrnil na mene, pa bi lahko preverili kaj in kako. Tezko verjamem da je LCD odpovedal zaradi menjave gumba. Lahko je nakljucje ali pa vzrok cisto nekaj drugega. Vse reklamacije resujemo sproti, vsakdo ima garancijo na opravljeno delo in nadomestne dele. Lep pozdrav, |
|||||
![]() |
|||||
Sam sem imel ze pred leti izkušnjo z mobicom-om a tut ne preveč dobro. Zato od takrat sam šraufam zadeve! Se pa izločam iz debate, da ne bo še kake hude krvi. |
|||||
![]() |
|||||
Problem nastane, ko berem(o) nekatere tvoje objave in nevem kaj si sploh hotel povedat. Če bi sem pa tja uporabil vejico ali piko verjemi da bi dobil več odgovorov na tvoja vpašanja, teb pa tud nebi škodovalo. _________________ Jailbreak navodila: http://www.iclarified.com/jailbreak/ Unlock navodila: http://www.iclarified.com/unlock/ |
|||||
![]() |
|||||
Hvala vsem za mnenja (tudi nesramna;), vsem skupaj pa dolgujem naslednje pojasnilo: po zapisu na forumu mi je le uspelo priklicati servis, preko zs pa se je oglasil tudi ocnop, ki mi je izjemno korektno pojasnil, zakaj je prišlo do takih težav ter zamude pri popravilu mojega Iphona (zaradi dopustov;). Kot je zagotovil, me telefon in ipad čakata na servisu, povrnili pa mi bodo tudi celotno kupnino. Kar pomeni, da se je (se bo) zgodba na koncu korektno in dobro razpletla. Če odštejem - gotovo nenamerne - šume v komunikaciji, servis Mobi com torej toplo priporočam še naprej, ocnopu pa se zahvaljujem za korekten odziv in pojasnilo. |
|||||
![]() |
|||||
Ocnop-u pa vse pohvale za hitro in predvsem pošteno rešeno situacijo. |
|||||
![]() |
|||||
S tem servisom pa res vedno samo plus...
Včeraj gumb zamenjan hitro in dobro na 4S, pa še ugodno ![]() ![]() ![]() Nazadnje urejal/a gpc17 Pet 01. Avg 2014 11:04; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
jaz pa tukaj mislim, da ni kaj za hvalt, po tolkem času in dokler ni vse prišlo javno. zame je to več kot ne poštena firma, in potem izgovori z dopusti, zanimivo da so se stranki javli, le ko je klicala iz druge številke. a takrat pa niso bili na dopustu? Nazadnje urejal/a codeguru Pet 01. Avg 2014 10:36; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
Tud jaz bi moral na 4-ki popraviti gumb pa se nekak ne spravim... |
|||||
![]() |
|||||
ODSVETUJEM TA SERVIS LAHKO PA SE SAMI OPEČETE TISTI, KI GA HVALIJO MAJO SVOJE LASTNE INTERESE ZA TO IN PA KORIST IZ NJEGOVE STRANI.
|
|||||
![]() |
|||||
Nazadnje urejal/a chucknorris Ned 01. Nov 2015 10:45; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
Enako kot je imel lastne interese MitjaP pri M-Store v Grazu... |
|||||
![]() |
|||||
To si zdaj pa tako napisal kot, da je stranka second_priority in boš pravkar v ritko zlezu temu servisu. Tebe naj ne zanima plat zgodbe, tebe naj zanima kak bodo stvar resili v prid stranke, ker kolk vidim si tudi ti ena izmed njihovih "strank". Drugic si pa skenclaj en post manj, če misliš take bullshiterske pisat. Glede na to, da si kvazi neki "odklepalec iphonov i svašta" bi pričakoval, da maš to relacijo med "stranko" in storitvijo bolj razjasnjeno. Howk. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |