| kerinj je napisal/a: |
| Pa si syncal z Itunes, ko si naredil backup? Oz prebrao navodila v OpenBackupu? Men je na treh napravah šlo kot po maslu ... |
Sem, ker sem še preko iTunes-a naredil backup naprave
| iOS 7.0 Jailbreak | |||||
Sem, ker sem še preko iTunes-a naredil backup naprave _________________ Macbook Pro 13'' M1 2020 8GB RAM 256GB SSD iMac 21.5 Late 2013 Apple Watch SE 44mm iPhone 13 PRO Max 256GB |
|||||
Lep pozdrav. Rabil bi pomoč pri Jailbraku iPada 2. Na iPadu imam iOS 7.0.3 in sem ga hotel jailbreakat preko evasi0n7, s katerim sem jailbreakal že več naprav brez problema. Sam postopek poteka brez problema, kliknem evasi0n7 ikono in se naprava reboota, nato se pojavi obvestilo, da je treba za nadaljevanje unlockat napravo, kar tudi storim, nakar napiše modifing in se čez par sekund vse skupaj zapre, kot da bi bilo končano, vendar na iPada ni naložena Cydia, tako da v bistvu ni narejeno nič! Postopek sem ponovil že vsaj par krat in vedno isto. Zdaj pa nevem če sem morda pozabil na kako zadevo?! Hvala za pomoč
|
|||||
Dej na 7.1.2 in naredi jb s pangujem in bo mir.
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Jest mam pa problem z cydio noce se povezat sploh in mi napise problem with mergelist kaka ideja kako resit situacijo verzija ios 7.0.5
Hvala za odgovore |
|||||
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Thx iAndrej dela 👍😜 |
|||||
Naredil jailbreak na iOS 7.1.2 in dela brez problema. Hvala za nasvet
|
|||||
Vsa navodila so objavljena tukaj: http://www.evad3rs.net/2014/06/pangu-jailbreak-711-download-install.html
Sam sem že naložil na moj iPhone 5 z iOS7.1.2 in deluje perfektno! Uživajte z Jailbreakom! |
|||||
Meni ne pokaze unega boxa za unchecked... mi skoz melje in ne spusti naprej. Kaksna ideja?
|
|||||
iNina, navodila imaš napisana tudi na naši spletni strani www.slovenskiprevod.com/navodila , če ti bo kaj lažje
|
|||||
Ko narediš jailbreak lahko datum nazaj na samodejno prestaviš?
|
|||||
Seveda |
|||||
Pomagajte staremu borcu, ki je izven forme... Imam en iPhone 4S ki ga je treba aktivirat, vendar nimam ustrezne SIM kartice,... Se da prit kako mimo te aktivacije,... ? 7.1.2
|
|||||
Ce mas prijatelja ki ima ta pravo sim lahko da not za cas aktivacije potem oa das ven in uporabljas telefon brez sim. Vsaj dokler ne restore ali nadgradnja(ce to nardis se enkrat sim not pa ven) ce pa ga hoces v drugem omrezju uporabljat pa posl DM gpc17 in se zmenita za prize.
_________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
Ni vec mozne haktivacije kot vcasih? SIM pa rabim anglesko, pa se to ne vem kaksno,...
|
|||||
Kaj pa R-SIM ?
_________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
Ma jst bi samo aktiviral,... Da ji ga spravim do tega da lahko njen sin brska po spletu in muzko poslusa pa na facebooku visi,.. Potem pa naj dela kar ce,... Jst se pa ze toooolk dolgo casa nisem ukvarjal s temi zadevami, da vec ne sledim ce je sploh mozno ali ni mozno,...
|
|||||
Kak se imenuje aplikaciji za downlodat igrce ce je iphone JB? Hvala
|
|||||
tega se žal ne sme govoriti javno po forumu |
|||||
Ali obstaja kakšen tweak za disablat 3G (da bi imel samo Edge)? Ker marsikdaj imam Wi-Fi in nočem, da mi iPhone kuri baterijo po nepotrebnem (medtem, ko prestavlja iz 3G-ja na Edge in obratno).
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |