To je bilo že novembra, sedaj pa je še PR naredil svoje z obvestilom.
| iPhone 5s/5c - Simobil | |||||
To je bilo že novembra, sedaj pa je še PR naredil svoje z obvestilom.
|
|||||
Nemorem verjet da bo 5 mescih še vedno nimajo telefonov na zalogi (16).. Samo vsiljujejo 32GB...
|
|||||
.. ahhh dej no .. valda se ni za čudit?
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Aj vsiljujejo...reces da naj ti ga dajo po ceni kot je 16...ker pac zelis 16:D
|
|||||
Nakoncu dobil v škofji loki
|
|||||
Toliko o tem, da "bo Telekom imel ogromno zaloge in je ne bo zmanjkalo". No, kje ste sedaj tisti, ki ste pisali hvalospeve na račun Telekoma?
_________________ iHruska - Original Pear Product Of The Year! |
|||||
Evo me!
Dej, realno poglej sliko prihoda ajfouna k telekomu in pa k simobilu.. Telekom se je odrezal odlicnooo! Tudi sprotne zaloge se filajo, pri simobilu po vec mesecev ni ne duha ne sluha bo o ajfounih.. Zal! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
ze vec kot 3 mesece si lastim iphona 5c kupljenega pri simobilu.Ker ga imam namen prodati znancu kateri pa ima mobitel nujno potrebujem odklep. Kupil sem ga preko bolhe in ga sam ne morem odklenit. Placam max 20eur za odklep ce bi bil kdo tako prijazen.
lp dejan |
|||||
Kontaktiraj uporabnika gpc17
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Po 3 mesecih ti ga simobil odklene brezplacno, vsaj jaz sem imel taksno izkusnjo z iPhone 4s, logicno bi pa blo da je pri novih aparatih enako. _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
prodam iphone 5s 32gb silver barve kupljen 19.7.2014 na simobilu, rabljen cca 1 teden (sproban) brezkakrsnih koli znakov uporabe
vec info na pojava69(afna)hotmail(pika)com okvirna cena 550e (v cetrtek 31.7.2014 mozna dostava do lj) |
|||||
Za male oglase imas drugo temo!
|
|||||
vem, ma mi je brezveze smetit druge teme z 15imi posti, da bom lahko oddal oglas |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 57, 58, 59 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |