Prispevek: #1 Objavljeno 14.07.2014 19:57:33 Problem z glasnostjo
Živjo imam sledeč problem. Zadnje čase se mi dogaja da ne morem upravljati z nastavitvijo glasnosti na svojem MBP. težava se mi pojavlja odkar sem zamenjal disk s SSD ter na novo inštaliral Mavericsa. Se komu kaj sanja kaj bi lahko bilo?
Prispevek: #2 Objavljeno 15.07.2014 09:57:38 Re: Problem z glasnostjo
Ne vem čist točno, ampak pred časom smo nekaj podobnega že premlevali na jabuku. Če sene motim, se je takrat zataknilo stikalo v konektorju za slušalke, in se je stvar rešila, ko je večkrat vštekal in izštekal slušalke.
Prispevek: #3 Objavljeno 15.07.2014 10:27:26 Re: Problem z glasnostjo
matejpapez je napisal/a:
Živjo imam sledeč problem. Zadnje čase se mi dogaja da ne morem upravljati z nastavitvijo glasnosti na svojem MBP. težava se mi pojavlja odkar sem zamenjal disk s SSD ter na novo inštaliral Mavericsa. Se komu kaj sanja kaj bi lahko bilo?
Jaz sem imel pred mesecem dni podobno težavo.Bil je nek problem z zunanjo MOTU audio kartico,pa mi je pol tako ostalo.In ko sem čez dva dni hotel naredit restore backup iz Time machine,se je kar samo postavilo spet v red.
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.