| Digitalna TV | |||||
Vse do pred kratkim smo imeli kabelsko TV, katero so ukili,... Zdej se na dolgo in siroko odlocam, storitve katerega ponudnika naj vzamem,... In sem se odlocil za,... DIGITALNO TV !
|
|||||
novo v slo ne ponuja noben tv ponudnik ( konkurenca pop tvju, in tudi nekaj imajo skupnega ), če se ne motim, rtl hrvaški vem da ima siol
|
|||||
Na novo daš iskanje programov in izbereš digitalni signal preko zraka. Ostalih čarovnij praktično ni.
|
|||||
Nastavi tudi anteno obrnjeno proti oddajnikom in pol das digitalno iskanje.
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Kabelsko so ukinli? To pa prvič čujem. Mogoče si mislil da so analogno TV ukinli. Ker digitalno TV imaš preko kablske tudi.
|
|||||
Ko neham delat, bom poslikal meni, pa me bo kdo vodil,...
nf7,... Ponudnik nase kabelske, je delal neke ilegalne stvari,... Al je bla kraja pravic al neko premetavanje denarja med racuni, ne vem,... Bil je v zaporu dve leti,... In je bila sodna odredba, da fizicno odstrani antene,... Med vsem tem casom, cca. 10 let, smo imeli brezplacne storitve kabelske televizije,... |
|||||
|
|||||
Samo stisni zacni im ti poisce vse programe.
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Dam... Pa ne najde nic... Torej vse prav delam... Ocitno bo treba dat anteno na višje....
|
|||||
Poglej na net kje so oddajniki in usmeri anteno proti njim mora ti najdet.
http://dvb-t.akos-rs.si Tu poglej kje so oddajniki. _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Si dobil programe?
|||||
Ne, nisem se utegnil postavit antene na streho,... :-/ Ce ne bo dezja, bom jutri probal to uredit,...
|
|||||
Hej, jst ti predlagam, da pustiš to digitalno tehniko....
Poglej T-2. Zakaj? Dobiš vse kar želiš, za 1 leto maš 40% popusta, pa še kej bi ti lahko uredil Če si za greva lahko tudi na ZS Pa tudi ostali, če kdo hoče menjat ponudnika teh storitev se lahk dogovarjamo... _________________ Človeka vse življenje muči lakota po priznanju. (Jan Parandowski) |
|||||
Jst sem ze narocnik T2 storitev (internet, telefonija, mobilna telefonija) in kot taksnemu mi ne pripada noben popust,...To jim STRAŠNO zamerim,... Pa tud rabim 4 TVje za priklopit,... Kar me na koncu pride predrago,... Sem ze razmisljal,... Sem si ze pisal,... Dogovarjal,... Pogovarjal,... Ampak ni računice,...
Pa tud ne koristi mi 70-100-140 kanalov,... :-\ |
|||||
hm ja lej drugač je tak... če lahk na koga preneseš naročniško razmerje dobiš za 1 leto 40% popusta na naročnino... Če mi zaupaš na koga je naročnina ti lahko sčekiram kakšne maš možnosti... zihr ti lahk sestavm neki kar bi ti ustrezal... _________________ Človeka vse življenje muči lakota po priznanju. (Jan Parandowski) |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |