| notranjc je napisal/a: |
| Nalozi si Itunse, pol bo pa slo😄 lp. |
Ups spregledal da imas ze nalozene itunse☺️Potem pa res ne vem,
Kaj bi lahko bilo.
| iPhone 5c težave - take in drugačne | |||||
Ups spregledal da imas ze nalozene itunse☺️Potem pa res ne vem, Kaj bi lahko bilo. |
|||||
Sem rešil. Težava je bila v driverjih. Hvala vseeno. _________________ Tudi poraz je del življenja! |
|||||
Kolega ima težave, iz Zda je dobil 5c. Telefon je normalno odklenjen pri Simobilovem omrežju. Naredil si je Apple ID, vendar mu na telefonu in Itunesu napiše isto. (link spodaj).
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t35.0-12/10559399_10204498532409054_127996959_o.jpg?oh=0f939e5d33eb97b845a8c5b4248b7a71&oe=53CE37F8&__gda__=1405995340_0fe9f2cc12045623084327aede472507 |
|||||
Naj klikne review in sledi navodilom...
|
|||||
ne gre potem nikamor... |
|||||
100% sem prepričan, da nekam gre. Na slepo pa ne moremo pomagati. To ni problem telefona... to je problem Apple ID-ja, ki se še nikoli ni uporabljal v iTunes Storu. Verjetno se mu ustavi pri vnosu kreditne kartice? V skrajnem primeru lahko vedno naredi ločen Apple ID za iTunes Store.
|
|||||
more vnest kreditno kartico ? |
|||||
Če je na napačen način ustvaril apple id, potem da...
|
|||||
kk bi pa pol mogo |
|||||
V grobem je še vedno tako: http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=22323
|
|||||
kko ga na konco potrdis?? http://www.youtube.com/watch?v=Uz3s3kyqMXA ce tako nardite dela;) ce se komo nebo sloo..lpp |
|||||
Pozdravljeni, sem nov tukaj in imam vprašanje glede Iphona 5C. Imam problem ko pritisnem levo spodaj na ekran mi se nekaj zasliši kot bi ekran nekako "dihal", kot bi naredil dodaten "klik". Telefon je bil kupljen mesec dni nazaj, vedno nošen v etuii z dodatnim kaljenim steklom na ekranu, nikoli kam padel inp. Ima kdo kakšno izkušnjo s tem ? Hvala vnaprej
|
|||||
Nekje sem bral da se lahko ekran 'odlepi' ne vem pa na katerem telefonu. To je ena opcija, druga opcija je pa da kaljeno steklo ni dobro nalimano gor. Preveri steklo, drugace nesi pa nesi telefon na reklamacijo pa je.
|
|||||
Je kdo reševal problem glede klikanja ekrana pri i5c?men se je začelo to dogajat(občutek kot bi biu ekran odlepljen).star je 3mesece in brez ene praske?
|
|||||
Seveda in je bil popravljen s strani servisa 👍 |
|||||
Popravljen ali zamenjan? |
|||||
Zdravo
Polnilec od mojega iPhona 5c že precej cvili, kar je že precej moteče. Zanima me če kdo ve ali lahko dobim novega pod garancijo. Hvala Lp |
|||||
Ce ni star vec kot eno leto potem brez problema.
|
|||||
Jst pa imam dve težave in sicer se mi vrti home button, druga pa je ta da nikakor nemorem nastaviti ure ali jo dam na avtomatsko ali ročno se mi vedno premaknejo minute in ure težava po restoru ostaja prav tako hard reset nič ne pomaga. Zanima me ali emonagram na garancijo vzame tuš mobil iphone ali kam ga lahko nesem? Kakšna druga informacija glede ure?
_________________ iPhone 15 PRO MAX iPad PRO M2 iPhone 8 iPod Nano 7 Watch SE |
|||||
A noben ne ve kam bi se ga dalo nest na servis?
_________________ iPhone 15 PRO MAX iPad PRO M2 iPhone 8 iPod Nano 7 Watch SE |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |