Jaz bom svojo stirico prodal v kratkem, ce bo kdo zainteresiran..
| iPad 4th generation | |||||
Jaz bom svojo stirico prodal v kratkem, ce bo kdo zainteresiran..
|
|||||
za pravo ceno, seveda bodo interesenti.
|
|||||
Prodam iPad 4 16gb, bele barve, brez prask, malo rabljen. več info na zs
|
|||||
Zdravo.
Zanima me ce je pri iPadu mozno loadat applikacije na cellularu? Rad bi potegnu dol eno igrco in je ne morem ker je vec kot 100Mb, zahteva wlan? Lp _________________ AGAINST MODERN FOOTBALL ! ! ! |
|||||
Ne bo šlo. Applova bedarija pač. Seveda pa lahko taisto SIM vstaviš v iPhone (ali pametni telefon, ki to omogoča), narediš hotspot in lovdaš po mili volji brez omejitve. Predpostavljam, da imata tako iPad kot tvoj telefon enako velikost SIM kartice.
|
|||||
Edino ce imas JB ali pa po metodi od scotapipe... Sicer ni to glupo, da se ponesreci ne ustvari dragih stroskov.. Bi bila pa fajn opcija da se to nekako odstrani za tiste, ki imajo neomejene pakete oz. veliko neta. |
|||||
Ja sej mam 4s...ni se mi dal cakat ker majo v UKC na travmi slab wifi, bi slo hitrej z mojim prenosom.hvala vama za pomoc
Lp _________________ AGAINST MODERN FOOTBALL ! ! ! |
|||||
A je "normalno" da mi na ipad4 in iphone 4s ne najde wifi omrezja na bratovem iphone 5s je pa polni signal?
Lp _________________ AGAINST MODERN FOOTBALL ! ! ! |
|||||
Prosil bi za manjši nasvet. Kolikšnja je dejanska vrednost iPad4 64Gb, Cellular, ves čas v ovitku, batirija deluje super.
Počasi ga nameravam prodati in kolega bi ga verjetno kupil. Ne bi rad da ga preplača, ampak podariti ga pa tudi ne nameravam ... torej realna vrednost. Hvala za mnenje. p.s.: To sprašujem, ker so razlike v ceni na netu neverjetne (od 800 - 150 EUR) |
|||||
Moje mnenje je med 350 in 400 eur. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |