V pomoč bi mi bilo tudi to če bi mi kdo lahko zaupal lokacijo datoteke z SLO jezikom. Tako jo bi prenesel z iphona na IPADA. Našel sem datoteko VOICE, ampak tam se nahajajo zgolj jeziki, ki so osnovno naloženi.
| iGO navigacija na iphone | |||||
V pomoč bi mi bilo tudi to če bi mi kdo lahko zaupal lokacijo datoteke z SLO jezikom. Tako jo bi prenesel z iphona na IPADA. Našel sem datoteko VOICE, ampak tam se nahajajo zgolj jeziki, ki so osnovno naloženi.
|
|||||
Probaj prenesti še premium voices. |
|||||
Tudi te sem prenesel. IGO je nehal pravilno delovat ko sem IOS nadgradil iz 7.0.6 na 7.1.1. Naredil se clean install. Na žalost ne dela. Edino upanje je , da NAJDEM datoteko na iphonu jo skopiram in ročno prenesem na ipada.
|
|||||
A to je legalna verzija? Ce je jim pisi na support drugace pa...
Lp _________________ ![]() |
|||||
Jaz sem včasih imel travniško verzijo in sem iz trgovine naknadno instaliral Voice. Po instalaciji je iGO takoj začel vodenje v SLO jeziku.
Kam pa to instalira pa nisem nikoli raziskoval. Če pa ima legalno verzijo pa itak mora imeti SLO vodenje. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Imam kupljeno verzijo in sem tudi ze pisal na podporo. V odgovor luky53-ju pa zgolj to, da igo ima slo vodenje samo datoteko z jeziki je potrebno potegnit dol iz trgovine, ko ze imas instaliran program. Ko pa jo potegnes dol se bi ta morala pojaviti v programu pa se NE. Tu je problem !!!
|
|||||
Od kar imam kupljeno verzijo iGO imam tudi SLO vodenje od prvega dne. Ne vem zakaj potem nimaš ti, pa nisem instaliral nobene dodatne datoteke za SLO vodenje kolikor se spomnim.
_________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Vcasih je bilo tako zdaj ni vec. Ce jo zdaj zbrises pa ponovno nalozis moras prenesti dodatne jezike. Jaz sem to ze parkrat naredil in vedno je delovalo normalno...
|
|||||
Meni tudi normalno dela na miniju iphonu 5 na IPADU 2 pa problemi. Res pa je da imam izključno na IPADU 2 IOS 7.1.1 drugod pa še vedno 7.0.6. Lahko da je tu problem !!!
|
|||||
Po dolgi telovadbi sem našel rešitev za moj problem. Kljub kupljeni uradni verziji IGO europe sem moral za rešitev glasovnega vodenja jailbreakati IPADA 2 , gor naložiti neuradno verzijo IGO E. Europe odpreti IFILE in prekopirati celotno mapo VOICE iz IGO E.Europe v IGO EUROPE. Sedaj dela normalno. Pri vsej zadevi me pa skrajno boli , da sem dal 65 Eur za aplikacijo, ki jo lahko uporabljam zgolj tako, da sem pri vsej zadevi moral piratizirati. Sprašujem se kdo bo še podpiral take avtorje. Med drugim iz uradne podpore v dveh dneh še nisem dobil odgovora.
|
|||||
Meni ipad 2 dela bp tko da najbrž ni problem v programu.
|
|||||
Meni je tudi na 7.0.6 . Problem je na 7.1.1 clean install 2x.
|
|||||
mam 7.1.1
|
|||||
Meni vse ostalo dela BP. Tako da ne vem . Našel sem rešitev in sedaj dela. Bomo videli kako bo ko bo naslednja posodobitev.
|
|||||
Za kakšno ceno ste kaj dobili iGO? Imam sicer TomTom pa sem se zdej čist navdušil nad iGO in nebi ravno dal polne cene za drugo navigacijo.
A kdo menja TomTom za iGO |
|||||
Kako bi ti sploh to menjal?...a mas kodo ali?...v glavnem jaz imam E.Europe in nisem prevec navdusen. Drugace pa imam se Navigon, Sygic, Mireo in Copilot...najvec uporabljam pa Sygic. Vse je legalno, kupljeno oz. zmagal sem parkrat na nagradnih igrah. Lp _________________ ![]() |
|||||
Pojma nimam kako |
|||||
Pozdravljeni,
Na JB iphone 5s mi noče naložiti crackane iGo navigacije (ver.: 2.5.2). Imamo iOS 8.3. To sploh še deluje na iOS 8.3 in višje? Je kakšna druga opcija kot nakup? Hvala in LP |
|||||
O verzijah s "podzemlja" na forumu ne debatiramo 😉 |
|||||
Navigacijo Here uporabi, je zastonj, za osnovne potrebe bo pomojem dovolj.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 23, 24, 25 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |