Hitrost ventilatorja v Win 8 preko Bootcampa | |||||
Na OS X imam smcFanControl, za Windowse pa še nisem našel ničesar primernega. Najprej sem pomislil na SpeedFan, ampak ne zazna ventilatorja. Karkoli kar bi delalo, bi mi prišlo prav. _________________ Retina MacBook Pro (Late 2013): Intel i5 2.4 GHz, 8GB RAM, 256GB SSD iPhone 8 Plus 64GB iPhone 11 Pro Max 256GB Watch Series 5 GPS 44mm Space Gray - Sport Band |
|||||
![]() |
|||||
Macs Fan Control http://www.crystalidea.com/products?ref=fancontrol_mac Imaš verzijo tudi za Windows na zgornji povezavi, brezplačno. |
|||||
![]() |
|||||
hvala, sem ga že sprobal, je uredu programček ampak me moti samo ena stvar če recimo v smcju v osxu omejim minimalno na 2000 rpm, mi potem sam poviša rpm če je potrebno če pa v winsih s tem mfc dam vrednost 2000 rpm, mi pa potem sam sistem ne poviša rpmja če je to potrebno tako da še vedno iščem kakšno alternativo, do takrat bo pa pač na maximalno laufal in to je to _________________ Retina MacBook Pro (Late 2013): Intel i5 2.4 GHz, 8GB RAM, 256GB SSD iPhone 8 Plus 64GB iPhone 11 Pro Max 256GB Watch Series 5 GPS 44mm Space Gray - Sport Band |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Nisem, hvala edit: škoda, programu je potekla življenjska doba sploh ni narejen za najnovejšega macbooka in je neuporaben _________________ Retina MacBook Pro (Late 2013): Intel i5 2.4 GHz, 8GB RAM, 256GB SSD iPhone 8 Plus 64GB iPhone 11 Pro Max 256GB Watch Series 5 GPS 44mm Space Gray - Sport Band |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |