Vse o jailbreaku in ostalo ..
|
Stevie Jabuk
Kraj: LJ |
|
 |
|
Prispevek: #61 Objavljeno 14.06.2014 14:03:53 Re: Vse o iPad jailbreaku in ostalo .. |
|
Hmmm. OK. Stvar je postala malo bolj zanimiva in rešljiva. Ponovno se obračam na vas forumaše za pomoč.
Popravil sem sicer mail in safari appa da ne crashata več takole:
/var/mobile/Library/Caches in izbrišeš tole dvoje:
com.apple.LaunchServices-054.csstore
com.apple.mobile.installation.plist
Potem sem ponovno zagnal in sedaj dela.
Imam pa nov problem. Včeraj sem potem kliknil reset all settings in kasneje iz obupa še erase all content in settings (kar ni naredilo tega kar bi moralo zaradi JBja) in sedaj nimam več ikone od cydie in od katerekoli druge aplikacije oz. tweaka posnetega iz cydie.
Ima kdo morda rešitev za to reč? Bil bi zelo hvaležen. Hvala in lp
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #62 Objavljeno 14.06.2014 16:21:39 Re: Vse o iPad jailbreaku in ostalo .. |
|
Ce si dal "erase all content in settings" ... se ti je verjetno zaciklal in ustavil na zaslonu z jabolckom... in si moral preko iTunes restorati... Ali se motim? Torej imas sedaj gor zadnjo verzijo iOS ... in brez jailbreaka... Zato tudi ni ikonice od Cydie in tweakov...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jablanator
Kraj: Okolica Kranja |
|
 |
|
Prispevek: #63 Objavljeno 14.06.2014 16:47:39 Re: Vse o iPad jailbreaku in ostalo .. |
|
stan je napisal/a: | Hmmm. OK. Stvar je postala malo bolj zanimiva in rešljiva. Ponovno se obračam na vas forumaše za pomoč.
Popravil sem sicer mail in safari appa da ne crashata več takole:
/var/mobile/Library/Caches in izbrišeš tole dvoje:
com.apple.LaunchServices-054.csstore
com.apple.mobile.installation.plist
Potem sem ponovno zagnal in sedaj dela.
Imam pa nov problem. Včeraj sem potem kliknil reset all settings in kasneje iz obupa še erase all content in settings (kar ni naredilo tega kar bi moralo zaradi JBja) in sedaj nimam več ikone od cydie in od katerekoli druge aplikacije oz. tweaka posnetega iz cydie.
Ima kdo morda rešitev za to reč? Bil bi zelo hvaležen. Hvala in lp |
ponovno naredi JB
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #64 Objavljeno 14.06.2014 16:48:55 Re: Vse o iPad jailbreaku in ostalo .. |
|
Hvala za pomoč, ampak se motiš. Zaštekal se je pri vrtenju tistga krogca s palčkami. Ni mi sploh nič zbrisalo od podatkov. Potem se ga hard resetnu in se je normalno rebootal.
Imam isto verzijo iosa kot prej in JB je prisoten. Cydio (ali katerikol njen app) lahko vžgem preko activatorja, ikonce pa se nikakor ne pojavijo.
|
 |
Jablanator
|
 |
|
Prispevek: #65 Objavljeno 14.06.2014 16:54:54 Re: Vse o iPad jailbreaku in ostalo .. |
|
stan je napisal/a: | Hvala za pomoč, ampak se motiš. Zaštekal se je pri vrtenju tistga krogca s palčkami. Ni mi sploh nič zbrisalo od podatkov. Potem se ga hard resetnu in se je normalno rebootal.
Imam isto verzijo iosa kot prej in JB je prisoten. Cydio (ali katerikol njen app) lahko vžgem preko activatorja, ikonce pa se nikakor ne pojavijo. |
Jaz sem imel podoben problem, ko mi je cydia kar naenkrat zginila in sem naredil ponoven jailbreak in se je spet pojavila. Mislim da je to se najbolsa resitev
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #66 Objavljeno 14.06.2014 17:59:31 Re: Vse o iPad jailbreaku in ostalo .. |
|
Se mi zdi da sem to že poskusil včeraj, pa mi ni pomagalo. Bom ponovno kasneje probal.
Sem probal in ne deluje... 
|
 |
Jablanator
|
 |
|
Prispevek: #67 Objavljeno 14.06.2014 19:18:53 Re: Vse o iPad jailbreaku in ostalo .. |
|
stan je napisal/a: | Se mi zdi da sem to že poskusil včeraj, pa mi ni pomagalo. Bom ponovno kasneje probal.
Sem probal in ne deluje...  |
si mogoče v safe modu?
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #68 Objavljeno 15.06.2014 00:59:11 Re: Vse o iPad jailbreaku in ostalo .. |
|
V safe modu če sem probal ali na splošno če sem v safe modu ko iščem cydio?
Nisem nič od tega.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #69 Objavljeno 25.06.2014 09:22:13 Ohranitev JB fajlov in folderjev iz backupa |
|
Ce je bil iPad posodobljen na 7 in restoran iz backupa sestice, ki je bila jailbreakana - se kaksni "nestandardni" folderji in datoteke od prej ohranijo tudi na novi postavitvi (in so pac na voljo takrat, ko se na novi postavitvi naredi jailbreak)?
|
 |