Hav mač mani did ju pej for it?
| Mac PRO (konec leta 2013) | |||||
Hav mač mani did ju pej for it?
|
|||||
Pošteno velik, ker sem vzel še 5 let garancije, 3TB thunderbolt zunanji disk, pa tipkovnico in miš. Vse skup cca 5400€. |
|||||
Uh, lep znesek. Naj ti dolgo služi!
Ali lahko vprašam še nekaj: po kolikšnem času se ti povrne takšna investicija? |
|||||
Kolk časa si ga čakal?
|
|||||
48dni |
|||||
Ja sej zato sem vzel 5 let garancije, da mi bo res služil vsaj 5 let Zdej nisem ga kupu za biznis, ampak za svoje "hobby" delo, ki upam da bo počasi prerasel v resno delo s časom. Odločal sem se med navadnim PC-jem, ter seveda apple-om, pri apple-u pa še med macbook pro, navadnim iMac-om in tem mac projem. Na koncu se odloču za slednjega, pa tudi apple je zmagal nad navadnim PC-jem, saj mi je OS X veliko boljši pri delu z grafiko kot windows okolje. (damn I love color picker plugins |
|||||
smem vprašat kakšn hoby pa imaš da si tolk investiral v hoby računalnik?
|
|||||
http://nummy84.deviantart.com/ Ni še vse gor upload-ano, ampak you might get a point. |
|||||
Zanimivo.
_________________ A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.) Macbook M1 pro 14 (2021) Thunderbolt display 27 iPhone 11pro Apple TV 4th generation |
|||||
Dej če se ti bo dal objavi kakšno slikco alpa kakšen benchmark _________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
http://shrani.si/f/d/lj/B3rF18S/screen-shot-2014-05-27-a.png http://shrani.si/f/1i/Tp/3Ssdrr1R/screen-shot-2014-05-27-a.png Evo tak za pokušino. Obstaja kak free benchmark za mac-a? |
|||||
Ej, kaj maš tisto ikonco, ki izgleda kot baterija (prva na levo od time machine ikone)...
_________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
Tisto je ikonca od wacom tablice, ki je pravzaprav baterija, saj ima wireless modul in kaže koliko "soka" je še na voljo |
|||||
Noro Drugač pa Read&Write speed res ogromen,to more res letet _________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Ja 5 sekund, da pride v OS X in nekje 7-10 sekund za windows 8.1. Photoshop CC se naloži v 2 sekundah. Ima samo en dokaj beden problem in sicer z resolucijo na wndowsih. Če uporabljam DP 1.2, kar mi omogoča na 4K monitorju 60Hz ne morem nikjer v nobenem programu ali igri izbrati manjše resolucije kot recimo 1920x1080 ampak sam ene XY čudne, ki mi totalno sesujejo sliko. Če pa izklopim DP 1.2 pa lahko nastavim katerokoli resolucijo ampak mi potem na določenih špila samo na 30Hz. |
|||||
Aja,cudno
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Vzel sem navadnega LaCie d2 USB3.0, ki ima tudi thunderbolt priključek (ena nova serija). Sem kar zadovoljen, hitrosti nekje okoli 140-160MB/s, za nekje 30% hitreje kot diski, ki sem jih prej imel v starem računalniku (SATA 7200rpm). |
|||||
Aja ja vem ker model je ja,sej te niti niso dragi,napram ostalim thunderbolt diskom.
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
cca 300€ |
|||||
aja
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |