Imam namreč starejšo mašino, ki ga nima, imam pa en remote viška in bi mi prav prišlo. Še posebej s PLEXom.
| IR receiver za starejše mace/hackintoshe | |||||||

Ali ima kdo idejo, kje se da nabavit IR sprejemnik (USB), ki je kompatibilen z Leopardom ali Tigrom? (po možnosti pri nas)

Imam namreč starejšo mašino, ki ga nima, imam pa en remote viška in bi mi prav prišlo. Še posebej s PLEXom.  | 
	|||||||

BTW, Plex dela samo na Leopardu z Intelovim procesorjem, tako da če je zadeva prestara dvomim, da ti bo za to koristila... 

| 
	|||||||

Vsi Maci z Intelom imajo IR vmesnik?  | 
	|||||||

vsi, razen mac pro. 

| 
	|||||||

Moj hackintosh ga nima. Kar pa se PLEXa tiče, pa lahko na minija G4 vseeno zmontiram Leoparda, če je sila...  | 
	|||||||

No pa še hackintosh ga nima. Drugače pa Plex je podprt samo na Intel Macih.  | 
	|||||||

[quote="DejanX"]Drugače pa Plex je podprt samo na Intel Macih.  

Ok, torej na miniju ne bo delal. Še zmeraj pa nucam IR receiver. Anyone?  | 
	|||||||

To sem že jaz spraševal! Isto za uporabo s plexom in z hackintoshom.

Ena možnost je tole: http://twistedmelon.com/mira/hardware.html Torej sprejemnik + program Remote Buddy (mira menda ne deluje z leopardom) + apple remote Druga možnost je USB blueetooth sprejemnik + Sony PS3 remote + Remote Buddy Sam se zagotovo nagibam v drugo možnost!  | 
	|||||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |