| dsko je napisal/a: |
| Hm... upal sem da bo tezav manj Imata vklopljeno trenutno lokacijo v nastavitvah? |
Da... vse je na ON ...
| Aplikacija Vremenar | |||||
Da... vse je na ON ... |
|||||
Na Twitter mi pa nikakor ne pošlje/share-a slike,kljub temu da sem vpisan mi javla naslednje…
Je mogoče težava zaradi iOS 7.1 b5…? _________________ |
|||||
Hm.. cist mozno... nisi edini kateremu ne dela na 7.1b5. Bom nainstaliral razvojno okolje za 7.1. Hvala za pomoc. Upam da so tezave res omejene na 7.1 naprave, mislim da je b5 ze zadnja beta.
|
|||||
Nujno dodaj Instagram! Tja se najvec shera takšne slike! Plus boljša ozadja, ikone za vreme... Ta style prevec spominja na stari iOS in me odvrača na iOS 7. Srečno! |
|||||
Bi lahko prosu, da se doda aladina? http://meteo.arso.gov.si/met/sl/app/webmet/
|
|||||
Nekaj na hitro spremenjen design za ios7.
|
|||||
Zadnjih par dni nekako ne spreminja temperature na ikoni... moram vsakič odpreti aplikacijo, da se potem tudi na ikoni spremeni temperatura...
A so kakšne težave s serverji? Ko odprem app, sicer takoj lepo refresha... _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Imaš vklopljeno background app refresh?
|
|||||
Ja, ampak saj Vremenarja itak ni na seznamu...
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Hmm,potem pa ne vem, itak pa tale Vremenar dela kot se mu zazdi
|
|||||
Ja... škoda, da ni malo bolj porihtan app. Ampak je žal edini od Slo vremenskih appov, ki prikazujejo temp. na ikoni, če se ne motim...
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Evo, trenutno mi kaže 27 stopinj za LJ v aplikaciji, medtem ko mi na ikoni kaže 18... eh.
Seveda imam nastavljeno, da mi za temp. na ikoni prav tako kaže za LJ. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Brezveze, že več dni zapored mi kaže 13 na ikoni (za LJ)...
|||||
Se bo moral developer javiti, da vidimo v čem je problem |
|||||
Ma če ga ni za dobiti... sem mu poslal mail, pa nič. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Nič novega, saj je že za posodobitev na iOS 7, rabil približno leto ali še več.. |
|||||
Žal, ja... Škoda, da je Vremenar edina ARSO aplikacija, ki podpira prikaz temp. na ikoni... _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Prijavljam en nadležen bug. Ob kliku na gumb "5 dnevna napoved" vremena, se kdaj pa kdaj kar crash-a app... Spet drug dan pa dela normalno? Ponavadi takrta ko hočeš preverit napoved ne dela, ko pa samo tako pogledaš pa dela vse normalno
|
|||||
Supporta za to aplikacijo pa ni že dolg |
|||||
App se tudi meni velikokrat sesuje ob kliku na 5 dnevno napoved.
Supporta pa res ni že dolgo na spregledm, škoda. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 26, 27, 28 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |