| iGO navigacija na iphone | |||||
|
|||||
Eastern europe pa spet ne
_________________ iHruska - Original Pear Product Of The Year! |
|||||
Odločam se za nakup navigacije med iGO in Sygic pa prosim, da mi malo poveste katera je boljša oz. dobre in slabe strani obeh, da se bom lažje odločil.
Hvala vnaprej za vsak podatek. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Osebno sem preizkusil Sygic, Igo in Navigon. Vsaka od njih ima svoje prednosti in slabosti. Ostal sem na Navigonu.
|
|||||
Kak je pa kaj z sygic offline? Kak je s temi mapami, kaj poteče po sedmih dneh?
|
|||||
Pa ima Navigon SLO vodenje? _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Malo preberi prejšnje strani, smo pa res o tem dostikrat že pisali..
Navigon nima slo vodenja.. Sygic pa iGO ga pa imata, semizdi da pri iGO ga moraš dodatno prenest pri sygic je pa že v aplikaciji. Sygic je vizualno najlepša izmed tudi lahko si izbiraš katere mape želiš in je tudi najcenejša. So pa mape tudi najslabše. iGO ima bedno grafiko, dobre mape (najboljše za SLO) in pa slovensko vodenje. Navigon je pa neka mešanica med tema dvema navigacijama, zato največ ljudi kupi Navigon, velik minus je da ni SLO vodenja. Jaz osebno imam iGO. |
|||||
gpc17 hvala lepa za tvojo razlago.
_________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Sedaj sem pred nakupom Igo Primo navigacije, vendar še ena dilema in sicer, če slučajno menjam telefon, kako potem downlodam kupljeno navigacijo na drug telefon.
Na kaj se veže ta moj nakup? Upam, da dobim od naših fantov iz foruma odgovor. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
vezana je na apple ID...torej jo lahko z istim ID-jem potegneš tudi na kakšno drugo napravo (npr. ipada....)
naj me kdo popravi, če se motim |
|||||
res je http://support.apple.com/kb/ht4627 |
|||||
Kako naj prenesem slovensko vodenje na IGO??
|
|||||
v asplikaciji je not, malo brskanja pa boš našel brez skrbi |
|||||
Ne vem kje misliš??Not so vsi jeziki za vodenje samo slo ni..
![]() |
|||||
Gres pod shop.. Tam imas potem additional voices, oz. voices for free in jih preneses .. Po restartu imas tudi opcijo za slovenski jezik (moskega ali zensko)... Je pa to free! |
|||||
Najprej si iz trgovine naloži 16 Voices for FREE in pa Premium Voices. Nato pojdi v nastavitve in v zvoki in opozorila izbereš Katjo ali pa Mirkota za glasovno vodenje. Lp, |
|||||
Ok..Hvala najdo...
|
|||||
Imam problem pri navigaciji IGO in SLO jezikom. Sama navigacija je v SLO jeziku samo glasovno vodenje ne dela. .V trgovini sem dodal 16 jezikov ki so brezplačni in jih tudi na koncu prenosa potrdil. Nikakor pa niso vidni za izbiro v čarovniku. IPAD 2 sem kasneje tudi jailbreakal , da bi videl kje se nahaja paket z SLO glasovnim vodenjem. Nikakor ga ne najdem med glasovi. Iskal sem ga tudi na svojem IPHONU 5 , kjer mi zadeva dela ampak tudi tam ga nisem našel. Ali ima kdo kakšno idejo, kaj narediti ?
|
|||||
A pod "Nastavitve/Zvoki in Opozorila/Jezik glas. upr." nimas nic?
Lp _________________ ![]() |
|||||
imam samo tiste , ki so osnovno določeni. sem pa aplikacijo med drugim že odstranil in ponovno naložil resetiral na osnovne nastavitve ter ponovno prenesel 16 jezikov jih potrdil in NIČ.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 22, 23, 24, 25 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |