Po novem letu mi ura napačno kaže. Nastavitve so vse iste, samo da current location kaže Grčijo in ura je za 1 uro naprej. Se je to še komu zgodilo?

| Ura | |||||

Po novem letu mi ura napačno kaže. Nastavitve so vse iste, samo da current location kaže Grčijo in ura je za 1 uro naprej. Se je to še komu zgodilo? 

| 
	|||||

Men se še ni... 

| 
	|||||

Pri meni se ni nič spremenilo. 

| 
	|||||

Poglej pod nastavitve kateri časovni pas imaš nastavljen. Mogoče imaš narobnega!

Drugače pa je pri meni tudi vse normalno!!  | 
	|||||

Pri meni tudi dela ok, probi nastaviti še enkrat. 

| 
	|||||

Pozdravljeni,

par mesecev nazaj sem si nabavil iMac-a 2,9 GHz z OS X 10.9.2 in imam probleme z uro. Namreč, ura mi kar zamrzne in ne kaže trenutnega časa. Komaj ko se pomaknem z miško nanjo in jo kliknem se osveži. Hmm.. ima kdo kakšno idejo zakaj? Hvala  | 
	|||||

to tud men zadnje čase nagaja na imac 2008 - pa opažam, da kar na enkrat niso več vse i naprave usklajene med sabo ( 3x iphone, ipad, ipod itd ) ampak je kaka minuta ali dve razlike   

| 
	|||||

Vedno imaš prižganega imaca ali ga kaj vmes restartas ?  | 
	|||||

Nope, ga tudi vmes vgašam oz. npr. problem je že, kak ga imam 1-dan prižganega   

| 
	|||||

Kaj pa se ob tistem času od zmrznjenja do odmrznjenja napiše v konzoli?  | 
	|||||

Čas ob katerem je zmrznil.. npr. sedaj je ura 13:40 in recimo da zmrzne.. čez 2h mi bo kazalo enako, ko pa kliknem z miško na njo pa se osveži. 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |