Jailbreak za 6.1.3+
| iOS 6.x.x Jailbreak | |||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
jaz bi pa vprašal. imam ios 6.1.4. kaj točno naredim, da telefon jailbreakam.
|
|||||
kje bi dobil navodila
|
|||||
Ta JB za 6.xx še ni tak kot bi mogel bit sam probal na 3gsu in ne naredi zadeve tako kot je treba.Bo treba še malo počakat.
|
|||||
a pol se tudi ne splača ios 7.1
|
|||||
Pozdravljeni
ali kdo ve, kako lahko naredim jailbreak na iphonu 5 z ios 6.1.4 Sem poskušal že vse mogoče ampak mi nikakor ne rata. ali je napisan kakšen postopek, oziroma kje najdem jailbreak |
|||||
_________________ |
|||||
Ma, mi ne rata. Edini program ki sem ga sploh dobil za to je posixspwn 1.0.5 ampak se ustavi in napiše, waiting for divice to reboot. Potem pa kar melje in melje. ali ima kdo kakšen bolj konkreten predlog
|
|||||
a kdo kaj ve kako naj jailbreakam iphone 5 z ios 6.1.4
|
|||||
A se ne jailbreaka z evasi0n
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Bom poizkusil
|
|||||
sem poizkusil in nič. ali sploh obstaja jailbreak za iphone 5, ios 6.1.4
|
|||||
Ja itsk da obstaja jst ga mam iphone 5 moglo bi it
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
kater maš pa ios
|
|||||
a je možno sedaj nadgraditi ios 6.1.4 recimo na 7.0.4in ne direktno na 7.1.1
|
|||||
Premleto že xxxx-krat... NE
|
|||||
ok, zdaj pa ne vem. Kaj lahko storim? jailbreaka ni ali pa samo meni ne uspe
|
|||||
Daj ne bit živčen kmalu pride JB za ios 7.1+ malo počakaj pa bo. |
|||||
a pol naj posodobim na 7.1.1 in počakam na jb
|
|||||
Da se ti čimprej uresničile besede. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 61, 62, 63 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |