Danes sem preko Software Update-a prenesel posodobitev za Javo in je nikakor ne morem inštalirati. A ima še kdo podobne težave?
lp

| Java Update - no go | |||

Danes sem preko Software Update-a prenesel posodobitev za Javo in je nikakor ne morem inštalirati. A ima še kdo podobne težave?

lp  | 
	|||

Jaz sem jo namestil brez večjih problemov... Laufam Leoparda 10.5.5 na MacBook Pro. BTW, kakšen procesor imaš? Ker vem, da je Java 6 za mac samo za 64-bit... 

| 
	|||

Intel Core duo 2.2 GHz. Če grem pod java preferences, mi kaže, da je java 6 že na macu. Se pravi izberem lahko med 6, 5 in še ono prejšnjo. Ko pa inštaliran java update 2, pa se mi zatakne pri "configuring installation".   

| 
	|||

Kaj pa če poskušaš direktno naložit update preko te strani in ga namestiti? Drugače poskušaj kak sistemski cache popucat, da se ni tam kaj zataknilo... 

| 
	|||

Mi je uspelo. Sem iz te strani najprej potegnil update 1 in nato še update 2 in je šlo vse kot po maslu. Hvala za pomoč!  

| 
	|||

Prosim.  

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |