iOS7.1 mi živce pobira v glavnem.

| iOS 7.1 | |||||
Mene Safari zaj*bava, sam odpira priljubljene ob zagonu, crashne ziher 2x dnevno, tudi po restoru in backupu iz iClouda (cakam posodobitev, da ne rabim vsega brisat in na novo nastavlat).
iOS7.1 mi živce pobira v glavnem. ![]() |
|||||
Enako .. crashne minimalno 2x dnevno ...
|
|||||
Z betami je bilo bolje, sicer ni kriticno a bo potrebno popedenat zadeve safari, wifi gesla izgublja in se bi se kaj naslo.
|
|||||
Meni na iPadu sploh ne shrani APN nastavitev za prenos podatkov in pa hotspot…
Bolj bogo zgleda vse skupaj na iPadu. _________________ |
|||||
|
|||||
Reset netvork settings, pa vpiši samo APN, baje še tega ni treba, če prav ugibam imaš pa Mobitel SIM-ko |
|||||
Ne rabiš sploh nič vpisat ja |
|||||
Pozdravljeni
Vprašanje. Ali na 4-ki ios 7 dela ok. Ne vem ali naj doma posodobim 4-ko? Bral sem da kar "šteka". Je to res ali se vseeno splača posodobiti? |
|||||
7.1 dela zelo dobro. _________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
_________________ |
|||||
S 7.1 je zame 4S spet uporaben telefon, ki ga še nekaj časa ne bom menjal. NA 7.0.X nisem bil takšnega mnenja. |
|||||
Ne vem, če je to bug ali namenoma tako - če poslušaš muziko in odpreš Safari, jo ugasne?
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Bug, meni na 5S se vedno predvaja muzko v safariju. _________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
Nevem ali je to bug ali tezava iPhona 5. Vceraj vzamem aparat iz zepa, ospisem sms, odlozim nazaj v zep, cez caa pol urce spet aparat vzamem iz zepa-aparat neodzivn. Poskusal srm ga vklopit samo z off on tipko ampak neuspesno. Z hkratnim pritiskom ter daljsim drzanjem on off +home tipke mi ga le uspe pizgat. Po vklopu na aparatu ni bilo potrebno vpisovat pin ali gesla za odklepanje. Ima kdo kako idejo, kaj se dogaja mojemu iPhonu?
_________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
Bug. _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
Od iOS 7 je vse kar nekaj. Meni obcasno, ko podrsam po zaslonu, da zaprem recimo klice v ozadju, najprej zaslon utripne in nenadoma prezumira zadevo in potem je zaslon prazen, samo wallpaper in nekje cez 2 sekundi se mi pojavijo ikonce appov. Ovitki za kupljeno glasbo so pomesani. Safari mi obcasno frizne itd.... Jaz sem zelo razocaran in ce mi ne bi bil android tako antipaticen, bi ze po njem posegel.
|
|||||
To se meni zdi, da imas ti nekaj zjebano bolj kot kaj druga. Restore itd _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Že naredil restore in nic od nic. Na iPadu, mi zmanjka 1vrstica aplikacij in mi na ta zaslon doda 1vrstico, katera je na drugem zavihku. In tezavaje od iOS 7 + vmesne posodobitve in zdaj na 7.1. Tako izgleda to cudo
Kadar je vse okej je takole ![]() |
|||||
Backup mas zasvinjan. Delaj pa dfu restore.
|
|||||
Naredil si restore in namestil nazaj svoj backup in svoj sw problem... Če narediš samo restore in z deviškim iOS po moje te težave ni? Če je je rešitev samo servis, verjetno pa ni in poiskati moraš svojo sw težavo step by step
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |