Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
iNaprave sumljivega porekla
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 18.04.2014 09:20:49
Re: iNaprave sumljivega porekla
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
nejc10 je napisal/a:
Carine pa davkov ni ker mi prinesejo americani. Za odklep bom ze zrihtal...

Davek je vedno neglede na to kako in kdo... seveda če boš pa utajeval davek si pa zguglaj kakšno prihodnost slejkoprej dobiš, zastaralni rok pa je 10 let... Idea

Mogoče malo prebereš še o slamnatih podjetjih, davčnih vrtiljakih, utajah davkov pri avtomobilskih trgovicih in prišel boš do tvoje definicije besede "ceneje".
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 18.04.2014 10:14:15
Jaz tudi priporočam, da se tega ne it ... in da ne bo pomote ali kakšne ideje ... nimam veze z našimi trgovci ali operaterji.
Verjemi, če bi bil to dober posel, bi se ga že šli (pa ne le v Sloveniji...) ... nisi prvi s to idejo.

In drugo; ja, tudi jaz zagovarjam, da je potrebno davke plačevat, sicer bomo še globlje v dreku kot smo ... ljudje, ki ne plačujejo davkov, živijo na moj račun in v njih ne vidim "maherja, ki zna" ampak parazita, ki meni in mojim otrokom odžira...

Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 18.04.2014 10:17:07
faganel je napisal/a:

In drugo; ja, tudi jaz zagovarjam, da je potrebno davke plačevat, sicer bomo še globlje v dreku kot smo ... ljudje, ki ne plačujejo davkov, živijo na moj račun in v njih ne vidim "maherja, ki zna" ampak parazita, ki meni in mojim otrokom odžira...

Like Bravo
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 18.04.2014 10:24:48
Fantje ne se it nebuloz tuki gor. Kot je bilo že napisano.. iCloudlock pomeni spizdena zadeva. Če je že folk tolk pokvarjen da krade, bodite vsaj vi tolk kul, da ukradenih ne prodajate naprej in s tem še služite!!! Fašem alergijo ko vidm da se take teme odpirajo.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani