Zelo uredu telefon je nexus 5. Samo meni je malo premalo 4h SOT (screen on time) baterije. Drugače je pa vse super...
| Kateri mobilnik? | |||||
Zelo uredu telefon je nexus 5. Samo meni je malo premalo 4h SOT (screen on time) baterije. Drugače je pa vse super...
|
|||||
Hvala za odgovor. Pa fotoaparat je bolš kakor pri iphone 5ki? _________________ Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway. -Robert Downey Jr. |
|||||
Kolikor sem delal fotke sem bil zelo zadovoljen. Moj mnenje je da so boljše kot pri iphone 5. Tudi ko sem v stanovanju slikal sem bil zelo zadovoljen.
lp |
|||||
Meni se niso zdele niti približno tako dobre fotke kot na iPhone 5. Drugače pa v primeru nakupa android telefona, bi bil moja izbira sigurno Nexus 5 _________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||
Pa še nekaj me zanima, ali so kakšne velike razlike med iPhone 5 in 5c?
_________________ Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway. -Robert Downey Jr. |
|||||
ohišje _________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||
Dejansko je notranja razporeditev elementov čisto druga, ampak to uporabniku ni važno, samo ohišje na 5C je pa najboljše ever. Sicer je samo v barvitem spektru, ampak sama izbira materiala je odlična... dokler ne probaš ne morš niti slutiti, da je tako. |
|||||
Aha samo ohišje.. zmožnosti so pa enake ali kako?
_________________ Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway. -Robert Downey Jr. |
|||||
Boljša sprednja kamera, ter malenkost večja baterija na 5C. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Hvala! _________________ Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway. -Robert Downey Jr. |
|||||
mam 5c, superzadovoljen
|
|||||
5c nima slabega (cenenega) ohišja?
|
|||||
Ne. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |