moralo bi delati, mogoče se kdo javi ki ima še iOs 6 pa da proba oz če mu je uspelo moralo bi delati.
| Aplikacija "Prehrana" | |||||
Možno da ni še vse porihtano z strani appla
moralo bi delati, mogoče se kdo javi ki ima še iOs 6 pa da proba oz če mu je uspelo moralo bi delati. |
|||||
kakšna mnenja, kakšne želje po kakšni dodatni funkciji v prihodnosti?
|
|||||
Da bi jih mogoče lahko še razvrstil po kategorijah? Npr dostava, vegeterjanska prehrana, itd.... _________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
Bom dodal v naslednji verziji |
|||||
Zaradi spremembe v api-ju se ne prikazujejo pravilno odpiralni casi, popravek je bil ze oddan v review:)
|
|||||
Jaz sem pa danes uspel naložit na iOS 6 zgleda je res apple rabil kakšna 2 dni da je vse poštimal
super aplikacija hvala |
|||||
Super samo da je uspelo:)
Ce je pa kaj kar bi lahko se popravil na ios6 pa le pisi:) |
|||||
Prehrana je dobila FB stran tako da lahko tudi tam lajkate komentirate ... https://facebook.com/prehrana
|
|||||
Nejc, žal mi je da ne rabim aplikacije, ki je res zgledna, spletna stran tudi odlično zgleda... upam, da si vsaj vesel iskrene pohvale nekoga, ki je žalosten da tega ne more uporabljat |
|||||
Res mi veliko pomeni
|
|||||
Verzija 1.4 na voljo
|
|||||
Prejšnjo temo sem razdelil in začel novo temo, ker se gre za dve različne aplikacije.
Lp Primoz _________________ ![]() |
|||||
Na voljo je različica 1.5, ki vsebuje zelo uporabno funkcijo. In sicer vam v trenutku, ko iščete prikaže vse odprte restavracije, lahko jih razvrstite po imenu, razdalji ali ceni.
Upam da vam pride prav Veselo uporabljanje. |
|||||
Super je! Tudi pisava je lepša _________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
Tudi to pride na vrsto
|
|||||
Super.Drugače pa še enkrat spvse pohvale za aplikacijo! _________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
Z veseljem sporočam da bo Prehrana dobila malo bolj konkretno posodobitev, med drugim bo dobila za nekatere težko pričakovano funkcijo iskanja po kategorijah, npr. dostava, kosila, pizze, ... in pa še nekaj kar bo verjetno marsikomu pomagalo pri odločitvi katero restavracijo izbrati
Več pa v screenshotih
P.S. Sorry for the long post |
|||||
Ena kratka anketa če lahko izpolnite, in sicer kateri pogled bi najraje videli ko odprete aplikacijo Prehrana
Anketa: http://www.polljunkie.com/poll/oyjcgx/prehrana-prvi-view Hvala |
|||||
Zakon aplikacija
|
|||||
Hvala
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |