Težave z app store - update aplikacij
|
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 07.02.2013 00:11:23 Težave z app store - update aplikacij |
|
Na iphone 5, z iOS 6.1 imam naslednjo težavo: Ko odprem app store, mi kaže da je na voljo 7 posodobitev aplikacij, ki so naložene na telefonu. Vendar ko kliknem na updates samo nalaga ekran pa ostane prazen... sploh mi ne pokaže katere aplikacije imajo na voljo posodobitev. Poskušal sem že v izpisom in ponovnim vpisom v app store vendar brez uspeha... Kaj bi lahko bilo narobe?
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 07.02.2013 01:10:34 Re: Težave z app store - update aplikacij |
|
denismu je napisal/a: | Na iphone 5, z iOS 6.1 imam naslednjo težavo: Ko odprem app store, mi kaže da je na voljo 7 posodobitev aplikacij, ki so naložene na telefonu. Vendar ko kliknem na updates samo nalaga ekran pa ostane prazen... sploh mi ne pokaže katere aplikacije imajo na voljo posodobitev. Poskušal sem že v izpisom in ponovnim vpisom v app store vendar brez uspeha... Kaj bi lahko bilo narobe? |
Si probal aplikacijo zapret in ponovno odpret ? Mislim to da bi jo popolnoma zaprl. Ali pa restartal telefon ?
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 07.02.2013 01:24:17 Re: Težave z app store - update aplikacij |
|
Vse sem poskusil. Izpis in ponovni vpis v app store, zapreti app store, resetirati tel z home gumbom+ gumb za zklop... nič ne deluje.. Hecno je tudi, da ko se izpišem iz app store, da mi še vedno kaže npr da imam 7 aplikacij za posodobiti... Čeprav nisem vpisan v app store... Skratka ne vem več kaj narediti... Nebi pa rad resetiral vse oz na novo naložil vse iz backupa...
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 07.02.2013 06:16:31 Re: Težave z app store - update aplikacij |
|
Ocitno so bile sinoci tezave z dostopom do Apple-ovih serverjev... Saj zdajle deluje BP... Sinoci pa ni delovalo...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 07.02.2013 07:22:20 Re: Težave z app store - update aplikacij |
|
Zadeva je začela delovati... Ne vem kaj in kako ampak dela.. no to je glavno 
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 07.04.2014 12:43:13 All Apps Are Up To Date (ceprav niso) |
|
App Store na iPadu (laufa 6.1) me je ponovno zacel hecati in sicer badge izpisuje, da so za posodobiti 3 app-i, ce pa odprem store, pa pise "All Apps Are Up To Date".
Kako resiti zadevo?
Poskusil sem ze:
-reboot
-ugasnitev in prizig
-logout iz stora in ponovni login
-logout iz stora, login v en drug ID, logout in ponovni login.
Tokrat ocitno ne prime nic.
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 07.04.2014 12:46:59 Re: All Apps Are Up To Date (ceprav niso) |
|
Imas mogoce z drugim iTunes racunom namescenih kaj aplikacij?
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 07.04.2014 13:08:48 Re: All Apps Are Up To Date (ceprav niso) |
|
Google Earth in Google Maps, ampak sta posodobljeni.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 18.04.2014 13:21:21 Re: Težave z app store - update aplikacij |
|
Tezava se se kar vlece. Mislim, da sem enkrat ze naletel na podobno tezavo (mozno, da je bilo se v petici), pa v spominu imam, da je bilo treba brisati ene .plist fajle ali nekaj v tem stilu.
Ce grem na Purchased, odpre samo zgornji seznam (kronolosko sortirani zadnji kupljeni appi), medtem ko na vseh ostalih (po abecedi, klik na katerokoli crko ali # na koncu) ne odpre nicesar (samo tisti krogec se vrti v nedogled).
Ce uporabim iskanje po appih, lahko najdem posamezen app in ce ima zraven gumb UPDATE, ga bo sprejelo - zadnji tak primer je bil danes Facebook.
Tokrat sem probal pobrisati fajle v Library/Caches/com.apple.appstore/ in enega v Library/Preferences/, ki ima v imenu AppStore, pa po rebootu in ponovnem loginu v Store ni bilo nikakrsnih sprememb (se vedno izpise, da so vsi appi "up to date").
Zdaj mi je pa ze zmanjkalo idej (razen tega, da bi posodobil na 7.1, ampak cakam na JB).
|
 |