poskušam inštalirat ta program za obdelavo fotk, potem pa mi na koncu javi tole okno:

V čem je problem?
LightZone | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
Zdaj je moj računalnik bolj ranljiv, predvidevam? Saj najbrž lahko nastavim nazaj, tako kot je bilo. Sicer je pa ta (free) program LightZone dober nadomestek za Adobe Lightroom. http://lifehacker.com/lightzone-is-a-free-awesome-photo-editor-and-alternati-1445640040 |
|||||
![]() |
|||||
Saj imas Maca, ne Winse!? Ni virusov, ce te to skrbi.. Za maca se ne. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
![]() No sej je enako na windows, ce si pameten, lahko tudi na win prezivis prijeten cas. Ce pa vsaki drek nalagas pa to ni OS problem. Pa zato ne bi rabil odpirat nove teme, obstaja tema za mavericks oz osx. Pa se ne nanasa tocno na dolocen program kot si ti opisal, ampak splosno v osx. |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
![]() |
|||||
Saj lahko spet nazaj zaklenem ta"Anywhere", pa je problem rešen! Sicer se mi je pa program namestil že pred tem, ko sem odklenil to zadevo! Nova tema? Ja koliko jih je vsak dan na novo? Mogoče bi res lahko prilepil post kam drugam ampak, kaj morem? Mogoče bo link do relativno dobrega zastonjskega programa komu prav prišel! |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |