Pozdravljeni,
mi svetujete, katere dodatke uporabljati, za iPhone med različnim športom? kot je naprimer Nike+, Flexbit itd. Kaj uporabljate vi in kaj najbolj svetujete?
Hvala

| Dodatki za šport | |||||
| 
 Pozdravljeni,
 mi svetujete, katere dodatke uporabljati, za iPhone med različnim športom? kot je naprimer Nike+, Flexbit itd. Kaj uporabljate vi in kaj najbolj svetujete? Hvala | |||||
|  | |||||
| 
 Flexbit maš posebno temo, men je preveč basic, še vedno "trogam" iP s sabo in kurim Nike + iPod | |||||
|  | |||||
| 

Glede Flexibita sem bral ja, da ni tako natančen in uporaben. | |||||
|  | |||||
| 

Sej korake šteje natančno, sam spanje je pa kr neki bv, to je pa tut vse... | |||||
|  | |||||
| 
 Prejšnji teden je dobil Apple potrjenih cel kup patentov iz tega področja.
 Tko da bo pomoje kmalu v prodaji tudi Applova zadeva s tega področja. Bi znal pa bit šele z iOS 8. Healthbook je že praktično javna tajan. | |||||
|  | |||||
| 
 Ja jst tudi komaj čakam, da Apple da kj takega ven. Cel kubik patentov zdj pa čakat, ... grrr ....   | |||||
|  | |||||
| 
 hmm, potem bomo pa še malo počakali, vsaj do IOS 8 ?  | |||||
|  | |||||
| 
 Ja bomo jst čakam iWatch   | |||||
|  | |||||
| 
 Tukaj je svez clanek na to temo >> http://9to5mac.com/2014/03/17/this-is-healthbook-apples-first-major-step-into-health-fitness-tracking/ | |||||
|  | |||||
| 
 tole zna bit TOP zadeva. | |||||
|  | |||||
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |