Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Dva Apple ID na enem iPhonu (5s)
Jabček

Jabček

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 04.02.2014 09:45:11
Re: dva apple ID na enem iPhone 5s, prosim za pomoč, ideje p
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
No. 1 je napisal/a:
Nope to pa ne... sej se ne prijavljaš z naslovom, ampak se prijavljaš z Apple ID, seveda je lahko Apple ID tudi ime.priimek@sluzba.si, lahko je ime.priimek@krkol.si, lahko je... moj naprimer je priiimek.i ... mal si zmeden, ko je e-mail naslov od službe dejansko Apple ID, nima pa veze s službo Very Happy

Ma ja mal ne stekam glh. Jst mam se zmeri v glavi d ce oni ukinejo sluzbn mail, bo apple id prepoznou da ta mail ne obstaja in da potem se ne bos mogu prjavt notr.

Hvala ti No.1 Wink
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 04.02.2014 09:53:02
omg je napisal/a:
Ma ja mal ne stekam glh. Jst mam se zmeri v glavi d ce oni ukinejo sluzbn mail, bo apple id prepoznou da ta mail ne obstaja in da potem se ne bos mogu prjavt notr.

Hvala ti No.1 Wink

Hmm to pa niti ne, če ukinejo ime.priimek@sluzba.si in ona bo imela še vedno to za Apple ID, potem se bo še vedno lahko prijavila v iCloud al pa menedžirala svoj ID res pa na ta mail ne bo mogla prejeti kake verifikacije ipd, ampak vse daleeeč od tega da bi služba kaj mela veze s tem.
Jabček

Jabček

Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 04.02.2014 09:56:03
No. 1 je napisal/a:
Hmm to pa niti ne, če ukinejo ime.priimek@sluzba.si in ona bo imela še vedno to za Apple ID, potem se bo še vedno lahko prijavila v iCloud al pa menedžirala svoj ID res pa na ta mail ne bo mogla prejeti kake verifikacije ipd, ampak vse daleeeč od tega da bi služba kaj mela veze s tem.

Ampak za verifikacijo bo pa lahko uporabila tist dodatn email naslou potem ane. In prek tistga spremenila email s kerim se bo prjavla v apple id ce sluzbn ne bi vec delou? Se mi mal svita? K da bi vodo odkriu Very Happy
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 04.02.2014 10:08:05
omg je napisal/a:
Ampak za verifikacijo bo pa lahko uporabila tist dodatn email naslou potem ane. In prek tistga spremenila email s kerim se bo prjavla v apple id ce sluzbn ne bi vec delou? Se mi mal svita? K da bi vodo odkriu Very Happy

Pa naj si že v štartu zamenja ID pa mir Idea
Jabček

Jabček

Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 04.02.2014 10:11:58
No. 1 je napisal/a:
Pa naj si že v štartu zamenja ID pa mir Idea

Bom poskusu pa sporocim Wink
Najlepsa hvala No.1 za pomoc Wink Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Prispevek: #26   Objavljeno 06.03.2014 12:10:02
Re: Dva Apple ID na enem iPhonu (5s)
Pozdravljeni . Prosim za nasvet , imam sorodnika ki živi v Australiji , ko je bil lansko poletje na počitnicah sam se z mojim apple Id prijavila v njegov mobitel , sedaj mi vse njegove slike prihajajo na moj mobitel . Kako bi lahko spremenila apple ID ampak da bojo moji podatki ostali on ne bo imel vpogleda v moje slike jaz ne v njegove , on namreč nima svoj apple ID in ne zna ga narest. Hvala za pomoč !
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 06.03.2014 12:13:42
kolala je napisal/a:
Pozdravljeni . Prosim za nasvet , imam sorodnika ki živi v Australiji , ko je bil lansko poletje na počitnicah sam se z mojim apple Id prijavila v njegov mobitel , sedaj mi vse njegove slike prihajajo na moj mobitel . Kako bi lahko spremenila apple ID ampak da bojo moji podatki ostali on ne bo imel vpogleda v moje slike jaz ne v njegove , on namreč nima svoj apple ID in ne zna ga narest. Hvala za pomoč !

Enostavno zamenjas geslo... Tako on ne bo mogel vec uporabljati tvojega Apple IDja... In najbolje, ce si naredi svoj Apple ID... Ce ga ne zna, naj prosi koga od bliznjih, da mu to uredi... ali pa gre do najblizjega Apple Store-a in mu bodo tam pomagali ...

Kreiranje Apple ID pa res ne bi smela biti taka nepremostljiva ovira... da bi lahko kdo rekel, da tega ne zna narediti in bi zato uproabljal Apple ID od nekoga drugega. Zadeve so toliko povezane, da je nekako najbolje, ce ima vsa uproabnik svoj Apple ID...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Prispevek: #28   Objavljeno 06.03.2014 12:16:11
Jest je napisal/a:
Enostavno zamenjas geslo... Tako on ne bo mogel vec uporabljati tvojega Apple IDja... In najbolje, ce si naredi svoj Apple ID... Ce ga ne zna, naj prosi koga od bliznjih, da mu to uredi... ali pa gre do najblizjega Apple Store-a in mu bodo tam pomagali ...

Kreiranje Apple ID pa res ne bi smela biti taka nepremostljiva ovira... da bi lahko kdo rekel, da tega ne zna narediti in bi zato uproabljal Apple ID od nekoga drugega. Zadeve so toliko povezane, da je nekako najbolje, ce ima vsa uproabnik svoj Apple ID...
Saj vem da bi to bilo najboljše ampak on je star 70 in nima pojma , tako da je to problem.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #29   Objavljeno 06.03.2014 12:23:47
Saj zato sem napisal, da naj prosi koga, da mu to uredi. Avstralija je resda ponekod bolj redko poseljena... ampak sem prerican, da je v blizini kdo, ki bi mu lahko pri tem pomagal ... Vse druge resitve bodo se bolj komplicirane... ker mora nekdo urediti nastavitve njegovem telefonu... in vedeti mora, kaj dela ...

Tako da je res to, da si naredi svoj Apple ID najbolj elegantna resitev ...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Prispevek: #30   Objavljeno 06.03.2014 12:36:46
Jest je napisal/a:
Saj zato sem napisal, da naj prosi koga, da mu to uredi. Avstralija je resda ponekod bolj redko poseljena... ampak sem prerican, da je v blizini kdo, ki bi mu lahko pri tem pomagal ... Vse druge resitve bodo se bolj komplicirane... ker mora nekdo urediti nastavitve njegovem telefonu... in vedeti mora, kaj dela ...

Tako da je res to, da si naredi svoj Apple ID najbolj elegantna resitev ...
Prosila sem ga naj to naredi ampak pravi da nezna oziroma nima mu kdo , tako da najbolje da jaz zamenjam
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #31   Objavljeno 06.03.2014 12:40:50
Samo to, da bos ti zamenjala geslo, pomeni samo to, da sicer ne bos vec dobivala njegovih slik... njemu pa zato tiste zadeve, ki so nastavljene preko tvojega Apple IDja ne bodo delovale, dokler ne bo vpisal pravega gesla ... Ko bo vpisal tvoje novo geslo, pa bodo zadeve spet enake kot sedaj... Torej je neizbezno to, da bo moral nekdo na njegovem telefonu zadeve urediti ...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Prispevek: #32   Objavljeno 06.03.2014 12:51:00
Jest je napisal/a:
Samo to, da bos ti zamenjala geslo, pomeni samo to, da sicer ne bos vec dobivala njegovih slik... njemu pa zato tiste zadeve, ki so nastavljene preko tvojega Apple IDja ne bodo delovale, dokler ne bo vpisal pravega gesla ... Ko bo vpisal tvoje novo geslo, pa bodo zadeve spet enake kot sedaj... Torej je neizbezno to, da bo moral nekdo na njegovem telefonu zadeve urediti ...
Kako zamenjam geslo?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #33   Objavljeno 06.03.2014 12:56:21
En nacin je recimo tukaj >> https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid

Pa tukaj >> https://appleid.apple.com

Vec >> http://support.apple.com/kb/HT5624

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Prispevek: #34   Objavljeno 06.03.2014 21:56:45
Jest je napisal/a:
En nacin je recimo tukaj >> https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid

Pa tukaj >> https://appleid.apple.com

Vec >> http://support.apple.com/kb/HT5624
Hvala za pomoč . Spremenila sem geslo , to pomeni da on ne more dostopat do mojih slik in jaz ne do njegovih?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani