edit: sem se pred nadgradnjo rama trudil nekaj z Chrome-om,.. vendar nekako ni šlo
| Browser ne odpira določenih strani | |||||
Tole s Safarijem je tudi meni delalo velike težave (macbookpro early 2011) in sem preiskal in prebral vse možne forume pa nisem našel odgovora. Ob malo daljši uporabi Safarija je mac postal totalno neuporaben še posebej ob hkratni uporabi VMwarea. Nadgradil sem ram in od takrat spet vse dela ko šus in se do zdajle niti nisem spomnil na to bivšo težavo. Od tega je kake 4 mesece ali več se mi zdi.
edit: sem se pred nadgradnjo rama trudil nekaj z Chrome-om,.. vendar nekako ni šlo _________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||
Za Chrome se nisem odločil, sem pa sedaj na firefoxu, zaenkrat zadeva dela brez problemov. am je kakšna možnost,da safari čisto odstranim? |
|||||
Je, ampak ne priporočam.
Saj ti nič ne škodi. Če imaš default browser nastavljen na FF, potem lahko pač pozabiš na Safari do nadaljnega. BTW, sem poizkusil tudi z WebKit pa je isto, samo Developer Tools mogoče malo boljše delajo. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |