Tole gre pa res v vse modele avtomobilov ..
Ti maš zihr fake ford focus.. hahahahhaha
Ej hecam se .. Pač lepo razloži nastalo situacijo, vrni zadevo in vračilo kupnine - z njimi se da pa res vse zmenit!
| Digital Life | |||||
Tole gre pa res v vse modele avtomobilov .. Ti maš zihr fake ford focus.. hahahahhaha Ej hecam se .. Pač lepo razloži nastalo situacijo, vrni zadevo in vračilo kupnine - z njimi se da pa res vse zmenit! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Jaz omenjeni avtopolnilec občasno uporabljam v več avtih in nikjer težav...
Sploh mi je fajn,ker se res čvrsto pritrdi na mesto kjer imam za vžigalnik.Sploh,če se voziš po luknjah(Napoleonov drevored Verjetno je res problem v focusu.... Nazadnje urejal/a iDavid4 Tor 25. Feb 2014 11:10; skupaj popravljeno 1 krat _________________ |
|||||
Tudi jaz nimam težav s uporabo.
|
|||||
Ford, Fiat, Ferarri...
... ma ne bom provociral. Drugač pa probaj mal obračat polnilec levo desno, ko ga tlačiš v vtičnico. Tist pleh je ponavadi zlo grobo obdelan in če je avto nov, gre bolj na trdo. |
|||||
Ravnokar sem naročil ta polnilec
Upam da bo pasal! |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
nažalost ne
ampak ok |
|||||
Bučman en!
A ni dost, da je izpostavljen v forumskem delu? heheheehhe Kdor nima v glavi .. Ima v denarnici? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Piši jim na mail bodo uredili… _________________ |
|||||
ma plačal sem preko paypala
|
|||||
v vtičnico MORA iti na grobo... Saj razdevičit tudi ni čisto "na lahko", hehhe
To pride z redno |
|||||
Po pogovoru z odg.osebo v Digital-Life zadevo poslal nazaj, ker jo morajo reklamirati pri proizvajalcu, jaz pa dobil od drugega proizvajalca robo.
http://www.digital-life.si/iphone/iphone-5/avtomobil/polnilci/i_2029_energizer-car-charger-with-lightning-connector-black _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Nooooo vidš!
Spet potrjujejo, da so CARJI, kar se vsega tiče: - produkti - odnos do strank - ni da ni .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Res je, zelo prijazni in brez kakršnegakoli kompliciranja so me nazaj obvestili, da pošljem artikel k njim in dobim drugega. Tu še bom kupoval. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Tudi z moje strani pohvala Digital-lifeu
Včeraj naročil prenosno baterijo, danes že pri meni. Definitivno še naročam kaj |
|||||
V enem dnevu zamenjali artikel, poslali drugega, prijaznost po tel. na nivoju tako, da bom še pri njih kupoval.
_________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Sem že danes dobil polnilec
super! in tako hitra dostava! waw! |
|||||
yaaaaap, to je digital-life!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
res
se bom se vracal kaj kupit |
|||||
Od sedaj so tudi pri nas na voljo najbolj popularni bumperji na trgu - Spigen NeoHybrid
Povezava: http://www.digital-life.si/spigen Vsem Jabuk.si uporabnikom do 15. Aprila ponujamo 10% popust na vse Spigen bumperje! (*Koda: SPIGEN > kodo vnesete pri zaključku nakupa) |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |