What are we doing with these?
| Samsung-ova nova reklama | |||||
Haha
What are we doing with these? |
|||||
|
|||||
nekak morajo ne
|
|||||
zastonj reklama za apple
|
|||||
ampak ta multitasking mi je všeč! včasih bi prebral mail na drugem delu zaslona ko gleam youtube video ali pa nahitro odpisal imesiđ
to bi moral apple še pongruntat |
|||||
Pa sej maš pač multitask neke vrste tut pr nas noooooo
Drgač pa ja .. Only in America! ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
no če držijo rummorji o večjih iphonih tudi jaz mislim da bi morali ponuditi tak multitasking če ne so večji zasloni neuporabni zgolj povečajo fizično velikost telefona funkcionalnosti pa ne
skratka če bodo večji zasloni pričakujem iOS ki ga bo znal izkoristit ne pa samo povečanega iOSja na večjem zaslonu |
|||||
ampak ne na tak način! to ni isto
|
|||||
Če pogledate od tega trenutka dalje boste videli, da ko zaslon ob premikanju zamrzne takoj umaknejo kamero http://youtu.be/l2gjn12QS9I?t=2m3s _________________ MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB |
|||||
|
|||||
Meni deluje čist kul, problem vidim samo v ceni, ki je za 200 dolarjev previsoka. Ne vem kdo bo odštel po 750€ za tablico brez 3g ali LTE povezljivostjo. Tista varianta ki bo imela lte bo pa še dražja.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |