Imam ipad 1 ki je še vedno na iOS4 4.3. Ker bi zadevo probal updatat na zadnjo 5.1.(to je zadnje kar na ipad1 gre) me zanima če ga bo sploh možno dat na to verzijo glede na outdatano verzijo. Kasneje ga bom tudi jailbreakal...Kaj mislite, bo šlo?
Jailbreak za iOS 5.1 & 5.1.1 | |||||
![]() Imam ipad 1 ki je še vedno na iOS4 4.3. Ker bi zadevo probal updatat na zadnjo 5.1.(to je zadnje kar na ipad1 gre) me zanima če ga bo sploh možno dat na to verzijo glede na outdatano verzijo. Kasneje ga bom tudi jailbreakal...Kaj mislite, bo šlo? |
|||||
![]() |
|||||
Priklopiš na itunese in daš update ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
![]() zanimalo me je glede podpisovanja starih verzij s strani appla... bom probal ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
kaj je pravileneje... po novi verziji narediti najprej jailbreak in nator restore iz backupa, ali najprej restore iz backupa in nato jailbreak... oba načeloma funkcionirata, zanima me samo pri katerem zna biti manj težav.... to da je restore as new najbolj priporočljiv mi je itak jasno ![]() tnx |
|||||
![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
Hmm, not true? |
|||||
![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
ni panike... |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 44, 45, 46 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |