Zakaj bi to rabil?
| iPhone-Bluetooth povezava | |||||
Zakaj bi to rabil?
_________________ A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.) Macbook M1 pro 14 (2021) Thunderbolt display 27 iPhone 11pro Apple TV 4th generation |
|||||
Če misliš pošiljat datoteke pa nevem kaj potem ne
|
|||||
NE Resno ne razumem kaj bi s tem, vsak od niju se sinhronizira bodisi s compom, bodisi z iCloudom |
|||||
V bistvu bi to moralo delat čez AirDrop. Uporabi bt za povezavo, file pa prenese čez wifi. Zato mora biti oboje vklopljeno na pbeh napravah. Nisem pa še sprobal in ne vem kje so omejitve. |
|||||
Žal ne bo šlo... AirDrop is available on iPhone 5 or later, iPad (4th generation), iPad mini, and iPod touch (5th generation) and requires an iCloud account. _________________ |
|||||
V AppStore je na voljo malo morje aplikacij, ki omogocajo prenos datotek preko BT med iOS napravami.
Najbolj znana je bila pomoje aplikacija Bump, ki jo je Google kupil in "ubil" |
|||||
S čim oz. na kakšen način se da kaj prenest iz iphona na drugo bluetooth napravo. Sem bol kot ne nov uporabnik iphona ..... ful mi je všeč , ampak me tu in tam kakšna malenkost zmoti.
|
|||||
Imam iPhone 6S in je povezn z avtomobilom Škoda in vsakič ko zaključim pogovor se mi na telefonu avtomatsko zažene glasba , ki jo imam naloženo na telefonu. Kako bi lahko rešičl ta problem?
slika http://shrani.si/f/3/x5/4MG98Ymj/img7510.png |
|||||
Ta problem ti lahko reši le Škoda... njihov software telefonu pošlje ukaz "Play"... ta pa potem začne predvajat.
|
|||||
Hvala. se bom pozanimal.
|
|||||
Tudi jaz imam škodo in iphone 6s pa nimam težav. Kateri radio pa imaš? |
|||||
Bolero
|
|||||
A ...sem ze videl na drugem forumu Jaz imam sicer Columbusa pa vseeno....jaz imam v nastavitah v avtu moznost nastavit telefon kot media player. Ce imas tudi ti najprej to izklopi. Sicer pa v najslabsem primeru pobriši profil v avtu in na novo skonektej. A to ti je sedaj zacelo hecat al imaš že ves čas težave? |
|||||
Imam v nastavitvah media player in sem izklopil ampak ko ponovno zaženem avto se mi sam nazj vklopi. To mi nagaja odkar imam iPhon 6, na 5ki pa se ne spomnim da bi mi to delal. |
|||||
Apple je v iOS 8.4 (izid Apple Music) malce spremenil način komunikacije Music appa z zunanjimi napravami. Večja verjetnost je, da je to povzročilo težave kot pa menjava iz iPhone 5 na 6. Važen je software, ne hardware... Jaz bi ti najprej svetoval nadgradnjo multimedija softwarea v avtu...
Meni je recimo popolnoma pokvarilo komunikacijo s Philips radio budilko. In ker Philips ni želel izdati novega softwarea, sem bil prisiljen kupiti novo (tokrat ne več Philips). |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |