Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
iPhone 5s vs Samsung s4
iPhone 5s ali Samsung s4
iPhone 5s
80%
 80%  [ 72 ]
Samsung s4
4%
 4%  [ 4 ]
Ista stvar / stvar okusa
14%
 14%  [ 13 ]
Skupaj glasov : 89
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #61   Objavljeno 12.02.2014 15:12:11
Re: iPhone 5s vs Samsung s4
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
čisto na kratko, ker sem enkrat že na dooolgo "govoril"...

imel dosedaj res krepko veliko telefonov.. Se spomnim, da sem celo nekaj telefonov odkupil od našega JEST-a.. Med njimi tudi Nokio Xm5800.. Very Happy
Jebiga, nisem več najmlajši, hehe....

pa lahko rečem takole.. zadnji trije telefoni:

iPhone 4S
Samsung Galaxy S4
iPhone 5S

Ja, s Samsungom sem res kar malo trpel in komaaaj čakal, da se vrnem na IOS... Toliko "štekanja", počasnega odpiranja (predvsem slik), nisem doćiel še od slavne nokie N95.. Saj telefon ni bil slab, imel je super ekran, morda malenkost prevelik ( pa ne preveč ), ampak IOS je IOS !!! Pa sem dal Samsungu res možnost.. Hell, celo flagship telefon sem nabavil, da res ne bi imel izgovora, da je procesor kriv.. Al pa RAM..ampak vseeno. IT IS A NO GO

Bi si pa za novi iPhone 6 res želel malce večji ekran.. Ne prevelik, recimo do 4,7 inča.. Vse ostalo Apple itak ne more več nevemkako "revolucionirat"...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #62   Objavljeno 12.02.2014 16:19:54
eni pravte da vse šteka, drugi pa ravno kontra Very Happy resnica je pa nekje vmes, tako kot pri delovanju iphona Very Happy
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #63   Objavljeno 12.02.2014 16:30:25
crnazverinica je napisal/a:
eni pravte da vse šteka, drugi pa ravno kontra Very Happy resnica je pa nekje vmes, tako kot pri delovanju iphona Very Happy

Super napisano:D. S4 ni tako grozen kot tukaj dobite predstavo. Tudi iphone 5s zmrzne, pa čeprav so mi kolegi leta in leta govorili kak se to na iphonu nikol ne zgodi. Se pa res zgodi manjkrat kot na androidu in tudi delovanje je mogoče bolj konstantno hitro.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #64   Objavljeno 12.02.2014 17:02:36
no ja,sej noben ni rekel da je slab telefon ampak je pa res da vcasih kaj zmrzne ja,sam kot se spomnem pri S3 se je kar pogosto dogajalo,nazacetku ne ampak po 2 mescih pa že malo slabše.Ampak pomoje se ti sedaj bolj splača počakat na S5 ker pomoje ni več zelo daleč,koliko spremljam.

Apple Airpods Pro
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani