| iWork po 1.9.2013 | |||||
Seveda, saj je app "doživljenjsko" tvoj enkrat, ko je sprocesiran ..
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
@srcm: porocaj, ce je slo cez! 😜😜😜
Ce lahko tako "zaobidemo" sistem, potem se ponudim, da se komu na i5s aktiviram zastonjski iWork program z njegovim apple ID. EDIT: uporabnik (ki nima naprave po 1.9.) lahko naloži le tiste appe, ki jih naloži uporabnik (z napravo po 1.9.) z njegovim apple ID. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Hitro vprašanje samo ... kaj ni bilo rečeno, da je iWork zastonj za nove iPhone??? Namreč 5S je bil 6. oktobra, in mi v App Store piše, da so Pages, Keynote, Numbers za plačat 9€?!
|
|||||
Jap, pri meni je bilo free
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Kaj bi lahko bilo narobe? Zalaufam app store, poiscem aplikacijo in mi kaze, da treba placat
Sem pa delal backup na icloud in potem restore backup iz iclouda, ce je to kje finta... Ampak kolko vem, je nakup iworka vezan na telefon oz. serijsko telefona, al ne? |
|||||
Piši jim na support in boš dobil. Napaka je s strani Appla.
|
|||||
V numbers vpišem številko recimo 1 in potem iščem možnost da potegnem navzdol in naredi autofill ..... da ne vpisujem 100 številk na roko .... valda bi rad da se cifra v vsaki naslednji celici dvigne za 1 ....... ampak ne najdem variante ...... ml berem po netu in kot štekam to v zadnji verziji ni mogoče? a j to mogoče? in pol pravijo da je tale numbers za navadne smrtnike povsem v redu nadomestilo za excel? Naj mi nekdo reče da sem slep in da se to vendarle da urediti, ker drugač je to čista šlamastika
![]() |
|||||
Prešaltaj na office je 100x lažji in bolj pregleden kot ta Applov paket sem probal celi iWork pa adijo živci zdej Office dela svoje živci hladni ko špricer. |
|||||
A ni to super, če veš, da nisi navaden smrtnik ampak nekaj več. Viš kako ti je Apple polepšal dan! Just kidding, just kidding! |
|||||
Meni dela bp na iOS...upises 1,2...oznacis, autofill in potegnes dol Ce sem prav razumel tezavo |
|||||
Seveda je možno... Lol..
Najprej napiši 1 nato v spodnji celico 2, označiš oba (shift + puščica dol), na sredini spodnje celice se ti pojavi rumen krogec, primeš in vlečeš... Uredba -> numbers na mavericks.. _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
Hudo je ko je Apple kriv, da spoznaš, da nisi navadn smrtnik
|
|||||
jao kdo bi pomislu da moraš še 2 vpisat
|
|||||
Saj je tako tudi pri excellu, ker mu ja moraš nakazat neko zaporedje po katerem ti potem Numbers/Excell sam nadaljuje ko povlečeš po stolpcu. Lahko bi vpisal 1, 3, .. in bi ti numbers/excell nadaljeval z 5,7,9,11... _________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||
Kot je ze ajCloud napisal... je enako tudi v Excelu...
|
|||||
ne bo res! Vpišem 1, potegnem dol, pritisnem alt in voila.
|
|||||
Ups... to je pa zame nekaj novega... Meni je bilo vedno logicno, da vpisem 1 in nato v drugo celico 2 in oznacim, ter potegnem in dobim serijo ...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |