Omenjene slušalke imam že nekaj več kot eno leto in edina stvar, katero lahko zanje rečem je - FENOMENALNO.
Kupil sem jih sicer v ZDA, ko sem bil ravno tam, tako da ti o nakupu v Sloveniji ne morem kaj dosti pomagati.
Slušalke so sicer prvi teden bile "povprečne", saj so se morale (tako kot ostale) primerno uglasiti, nato pa je njihov zvok res prišel do izraza.
Pridejo zapakirane v lični črni bombažni vrečki. Kabel je več kot dovolj dolg (sam ga imam še dodatno "zvitega", saj ne potrebujem takšne dolžine) s 35 mm konektorjem na koncu. Ta konektor se lahko odstrani/odvije, tako da prideš do "klasičnega 25mm konektorja. Razlike v zvoku NI (vsaj sam je ne zaznam).
Sam sem osebno res naravnost navdušen nad slušalkami, ki sem jih kupil po več kot 1 letu iskanja in testiranja slušalk različnih proizvajalcev in različnih modelov. Brez težav se lahko kosajo z primerljivimi modeli Bose-a, Sennheiserja, AKG, in drugih.
Edina pripomba nad slušalkami je sledeča. Pri nošnji nad 4 urami postanejo "moteče" na glavi, saj imaš občutek, da se ti bodo ušesa skuhala
Mogoče je le v meni problem in v moji "preobčutljivi" glavi
Upam, da sem ti kaj olajšal in pomagal pri tvojem problemu.
V kolikor se odločaš za nakup, ti lahko rečem le - KUPI, ne bo ti žal.