Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
www.kuponlandia.si
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #181   Objavljeno 04.12.2013 15:01:56
Re: www.kuponlandia.si
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
micika65 je napisal/a:
Se popolnoma strinjam s teboj. Sedaj ko čitam vso to pisanje na formumu se sprašujem zakaj se nihče od nezadovoljneže ni obrnil na TV, da bi še več ljudi izvedelo kakšen način poslovanja "nategovanja" imajo.

Sodelavec je naročil na kuponladiji te Gillette nastavke za birtje in so mu jih poslal direktno iz kitajske, pa bili so ponaredki in ne original tako da je vse vrgu vstran, ker so bli vredni en k.

Nazadnje urejal/a sasoz Čet 12. Dec 2013 15:20; skupaj popravljeno 1 krat
iPhone Doctor

iPhone Doctor

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #182   Objavljeno 04.12.2013 15:35:24
Žiletke so se prodajale na večih portalih z kuponi, pa vseeno folk preveč površno bere kaj se sploh prodaja.
Prodajajo se generični nastavki za ročko Gilette, kar pomeni da niso original vendar pa perfektno pašejo na ročko od Giletta.
Po kvaliteti niso enaki originalu je pa tudi cena smešna, če jo primerjamo z originalom Smile

p.s. malo para malo muzike Like

GSM SERVIS | Trgovina mobi-COM
Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #183   Objavljeno 14.12.2013 21:54:10
Vsekakor cisti nateg!!!!!!!!!!!!!!

http://www.kuponlandia.com/ponudba-50-popust-na-kar-dve-zascitni-maski-proti-mrazu-na-izbiro-v-crni-redci-ali-modri-barvi-poleg-dogovorjenega-popusta-prejmete-za-akcijsko-ceno-kar-dve-maski-namesto-ene-redna-cena-ene-maske-je-1990eur-z.html

http://www.ebay.de/itm/Cheap-Black-Bike-Motorcycle-Ski-Snowboard-Sport-Neck-Warmer-Face-Mask-Veil-EP98-/111228694021?pt=US_Athletic_Clothing&hash=item19e5bf2e05

vsaj tipa bi lahko zamenjali - banda usiva
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #184   Objavljeno 15.12.2013 13:58:01
Ja, sej ne recem, da se ne najde na vsake kvatre kaksen dober deal. Vecina pa je prodajanje megle. Sploh ker razlagajo kolk popusta dajo. Je pa res da dejansko ne prodajajo oni ampak koncni ponudniki.
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #185   Objavljeno 15.01.2014 21:11:38
Še moj komentar:
enkrat vplačan kupon in nikoli več.
Od novembrskega vplačila za kupon ni bilo ne izdelka in ne vrnjene kupnine. Zamudo najprej prenesejo na ponudnika, nakar obljubijo vrnjeno kupnino. Potem ni ne te niti nobenega odgovora na mail.
Po več kot dveh mesecih si lahko Rolling Eyes
Moje mnenje: obvoz omenjene spletne strani
Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #186   Objavljeno 07.02.2014 11:46:07
Omenjena tema, je bila povod, da sem se prijavil na forum.

No pa se še jaz oglasim.

Tudi jaz sem totalno razočaran nad kuponlandio. Kupil sem leče, ki pa jih v enem mesecu še nisem videl (rok dobave od 8 - 20 dni). Kontakt preko emaila ne deluje, ker ni nobenega odgovora.

Skratka totalno razočaran nad njihovo kvaliteto storitev. Zato ne priporočam nakupov preko kuponlandia.si.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #187   Objavljeno 07.02.2014 14:25:35
Jaz ne razumem, da greš nekomu zaupat, ki na svoji spletni strani ne napiše niti kdo je. Ni ne imena lastnika, ne pogojev poslovanja. Al pa jaz ne najdem. Ampak to je že dovolj za vsaj minimalen dvom.

In če v nekaj dvomiš, vsaj ime tega portal vpišeš v Google.

Tam se ti zlista cel kup problematičnih zadev s Kuponlandijo in človekom, ki stoji za njo.

Ko jaz to vidim, me tudi slučajno ne zanima nobena stvar v povezavi z omenjenima imenoma. Sorry.

Ne bom rekel, da je prav, da so koga nategnili. Sam upam pa, da bo ta izkušnja dovolj, za večjo previdnost pri denarnih poslih na Internetu.

@Dejc0:
Verjamem da si tud tolk močen, kot si pogumen na besedah.
Sam tega tipa moraš še ujet prej, pa tud če ga ujameš in nalomiš, težko verjamem, da boš pri njem dobil kak euro.

Pol ti bo pa še tožbo spustu.

Tko je moj kolega "lopnil" đankija, ki mu je težil pri avtu za dnar.
pol je pa dobu čez en mesec od đankijevega fotra tožbo, da je revčka sinčka prebutal, ker bogi ni mel za avtobus in je fehtal na parkirišču. Ne vem zneska, sam kolega je kar ornk plačal + vse sodne stroške je mogu krit.
Razdruženo: Tor 18. Feb 2014 14:20.
Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #188   Objavljeno 25.02.2014 20:29:01
No jaz moram reči, da sem končno leče tudi dobil. Narobe sem pošiljal mail, hkrati pa so tudi na pošti nekaj narobe naredili, da so ble leče že 12 dni tam, pa nisem prejel obvestila.
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani