Sedmica je zunaj .. Pa vendar bo kmalu tukaj že iOS 8.0 
Predvidevanja? Ugibanja? Vaše želje mogoče? 
			| iOS 8.0 beta | |||||||

Sedmica je zunaj .. Pa vendar bo kmalu tukaj že iOS 8.0 

Predvidevanja? Ugibanja? Vaše želje mogoče? _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||||

Vsec mi je zadeva ko si v appu napises , odg. Sms in se vrne v app avtomatsko to bi prov prslo   
			_________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow.  | 
	|||||||

Ce samo to naredijo, mi bo ze dovolj bolj vsec  | 
	|||||||

Bolj kot iOS 8, me zanima kako bo z novim OSX. 

| 
	|||||||

Tole bi blo več kot dobrodošlo  

| 
	|||||||

Meni je pa ena stvar iz palm os carska, pa ne vem, če jo bom še kje videl;

Začneš nekaj pisat in ti je treba šele kasneje povedat, kaj to besedilo je (mail, sms, ime v kontaktih, iskana beseda v searchu, telefonska številka, itd.) Aktualni način, da moraš najprej zbrat program in potem še par stvari v programu, da začneš lahko sploh tipkat, je totalno retardiran.  | 
	|||||||

Ma kaki iOS8, če že za 7.1 rabijo celo večnost, razen če bodo spremenili samo številko. 
			_________________ iPhone & iPad -> r0x  | 
	|||||||

Za 7.1 rabijo celo večnost, ker bo pri 7.1 polna integracija SIRI pri nekaterih velikih avtomobilskih proizvajalcih sem bral .. Da se zaradi tega vleče al kako .,. 
			_________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||||

Kaj veš kaj počnejo. Pri iOS 8.0 želim odpravo background limitacij in Themeable OS. Da lahko vsaj ikone zamenjam.

Lp  | 
	|||||||

Jaz pa si želim bug free IOS 8 😀 

| 
	|||||||

o jaa! tudi mene bolj zanima kaj bo z novim os x  | 
	|||||||

Po izidi 7.1 je pride na vrsto 8. 

Danes so lansirali govorice o boljših mapsih, poleg tega pa tudi indoor trackingu. http://news.yahoo.com/early-ios-8-details-emerge-big-improvements-coming-134421786.html  | 
	|||||||

Macata vedno postreže z novostmi  
			_________________ Iphone 4 16GB Iphone 5s 16GB Iphone 6 64GB  | 
	|||||||

Jaz upam, da bo fotka kontakta pri klicanju cez cel ekran in ne kot je sedaj v tem rahiticnem stilu. Zadeva je zame osebno zelo moteca takisto  zavrni ali sprejmi klic. 

| 
	|||||||

_________________  MacBook Pro  iPhone  Apple Watch   | 
	|||||||

Textedit App bi zelo prav prišel. Preview pa tudi. 

Aja! A to pomeni, da bo možno normalno filat dokumente na Cloud, in da boš celo lahko videl folderje in posamezne dokumente? (pomoje pri Applu ne) ![]()  | 
	|||||||

lol te ikone so krnekaj, ziher nebodo taksne. 
			_________________ Sent from my iPod shuffle  | 
	|||||||

No shit Sherlock. Jasno da so le place holderji... 

| 
	|||||||

Edit: Halo! Sem sicer bolj zelen na iOS, sam a tole je OK? - No sim, carrier pa AT&T - capacity 25.9 GB, Available: 25 GB  | 
	|||||||

Aja pol pa jim povej kaj jim ni jasno. _________________ Sent from my iPod shuffle  | 
	|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 42, 43, 44 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |