Če bi slučajno rad kdo preizkusil že pred izidom!
| Mac PRO (konec leta 2013) | |||||
Če bi slučajno rad kdo preizkusil že pred izidom! |
|||||
jutr se uradno začne prodaja te mašine. starting at 2999$
http://www.apple.com/pr/library/2013/12/18All-New-Mac-Pro-Available-Starting-Tomorrow.html |
|||||
hudo,komaj čakam na prve unboxinge
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
da vidimo
|
|||||
|
|||||
Pomoje bojo dal kmalu ven svoj 4k ekran.
Čudno je namreč, da pri taki mašini prodajajo zraven Sharpov 4k eran. Nekaj se je špekuliralo, da bi 4k ekran lahko bil mešanica med ekranom in TVjem. Mogoče samo neka zadeva s podporo za Airplay prenos slike, lahko pa bi imel vgrajen kar cel ATV, ki konec koncev ne predstavlja neke resne postavke pri tako dragi napravi. S tem bi se lahko izognili pričakovanemu AppleTVju, ki bi znal bit veliko razočaranje, ker ne bi imel dovolj podpore kabelskih ponudnikov. |
|||||
bi se dejansko znalo zgoditi nekaj takega, glede na to da thunderbolt display že dolgo ni bil updatan in je že nov iMad veliko tanjši od njega...
|
|||||
to je cist mozno ampak ce bojo oni dali ven 4K display bo pomoje taka cenA
|||||
cena bo glede na velikost ekrana sorazmerna s ceno trenutnega thunderbolt displaya, dvomim, da bo še veliko dražji. Jaz že lep čas čakam, da dajo ven nov ekran
|
|||||
- Projev ne bo še do februarja
- Nek nov super duper ekran ne more stat manj kot 2k$ Torej je 4k ekran idelana priložnost. Mal napimpaš en 4k TV (AirPlay, ATV, Thunderbolt hub, zvočniki...) in komot tako zadevo daš na trg za 2499$. Zraven še poveš, kako "kul" je ta zadeva z novim Projem, ki nima pravega smisla, če nanj ne nabiješ vsaj dveh takih ekranov. Ob vseh govoricah o AppleTVju, imajo kaj podobnega 100% že narejeno, ni pa blo primerno za trg pred novim letom. Če pa gre Februarja na trg, je pa glih taman, da v ponovoletnem kvartalu dobiš mal publicitete. Pol pa Aprila kak nov iPad. |
|||||
Ga že od naših Apple resellerjev ima?
Cena? DObavljivost? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Tale je na zalogi v istyle: http://www.istyle.eu/si/mac/mac-pro/mac-pro-3-5ghz-6c-intel-xeon-e5-16gb-256gb-ssd-firepro-d500-3gb.html
Edit: samo istyle ima, in to je še edini kos. _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
To misliš ta edini razstavljeni in tisti s katerim so se nekateri hvalili da ga imajo po fb...?
Sicer pa kdor rabi MacPro običajno ne rabi "konfekcijskega", zato je ta edini na zalogi že ... pa edini. |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Trgovina istyle me ni vidla že dolgo... Tako da ne vem ali je to razstavni ali ne.. Na strani piše, da ga majo na zalogi... _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
|
|||||
To NI iStyle ampak je iStore v CityParku - www.i-store.si. |
|||||
A mogoče kdo kej ve, kolko časa se čaka zdej na tega mac pro-ja tanovga? NAročil sem ga 11. aprila, sam še kar ni prispel niti na madžarsko, pa me že mal skrbi, da tolk dolg traja...
|
|||||
Evo včeraj dobil mojega mac pro-ja.
Zadeva deluje kot šus, 950MB/s hitrost diska pa totalno trga gate |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |