http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/paketi/vsi-paketi/paketi-mobitel-neomejeni
| Telekom neomejeni paketi | |||||
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
drago kot Telekom!
|
|||||
A ja? Simobil Neskončni: Neskončni S 20,99€.....200mb prenosa Neskončni M 27,99€.....2048mb prenosa Neskončni L 39,99€......5120mb prenosa vs Mobitel neomejeni: Neomejeni A 19€......0mb prenosa Neomejeni B 23€......512mb prenosa Neomejeni C 29€......3048mb prenosa Neomejeni D 39€.......neomejeno prenosa Povsem primerljiva ponudba....pri Telekomu (paket C) za 1,01€ vec kot or Neskončni M dobis se 1 gb dodatno....pri tavecjem paketu pa za 0,99€ manj dobos neomejeno podatkov. Torej drago kot Simobil Lp _________________ ![]() |
|||||
Situacija je taksna, da me telekom sedaj bolsje pakete, kot jih ima Si.Mobil,... Pa da ne omenjamo konstantne tezave Si.mobila zadnje case,... Pa da ne omenjamo Si.Mobilov pooblasceni servis za iPhone,... Ima pa Si.Mobil enkraten support,...
|
|||||
.. kaj jim pomagajo neke "hitrosti" do 100 mbps, če LTE sploh nimajo še aktiviran na iphonih, ki jih zdaj že dobri mesec prodajajo oz. nudijo? ahhhhh ,..
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
URADNO ne
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Spet bo treba spremenit paket....
_________________ |
|||||
V katerega boš spremenu? _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Se še odločam,ampak mislim da bo kr neomejeni D.
Trenutno imam itak Đabest za zmeri 2014 enot+5Gb prenosa+LTE/100,tko da raje dam še par € (4€) več in je mir pr bajt. _________________ |
|||||
Tudi sam se v kratkem, po preteku aneksa pri Simobilu selim na Mobitel po priblino 10 letih. Zame so bolj ugodni paketi. Če pa samo pomislim na iPhone kalvarijo pri Simobilu pa sploh ne rabimo debatirat.
|
|||||
Tudi jaz sem po 7 letih na SiMobilu presedlal nazaj k Telekomu.. Za lastne potrebe mi je paket 2014 popolnoma dovolj (povprecno na mesec porabim cca. 1200 enot), paket pa sem lahko za enako ceno vzel tudi kot pravna oseba (pri SiMobilu bi me podobna zadeva prisla okoli 15€/mesec vec).. Zaenkrat zadovoljen z vsem..
|
|||||
Jaz imam neomejeno za 29 in je 3gb interneta sam ki je lte 20/5 mogoče bom tudi jaz spremenuv d-ja _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
3Gb mi je premalo... ![]() _________________ |
|||||
V d-ju že imaš lte not za 39 _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
uff spregledal,Hvala! Jah pol pa nimam kej odlašat ![]() _________________ |
|||||
|||||
C ni slab. Bi mi bil kar dovolj. Ampak bom se ostal na dzabestu.
|
|||||
Skoda ker so samo za fizicne osebe
_________________ ![]() |
|||||
Pri meni sploh ni bilo dileme. Sicer sem že ever since, od verjetno 1998, pri Mobitelu, sedaj pa sem šel na Neomejeni C, ki ga imam kot Siol uporabnik za 23 €.
_________________ metrodusa.blogspot.com |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |