| luky53 je napisal/a: |
| Moj iPhone 5s ni Kitajski pa se je vseeno posodobil na 7.0.5, tako da mislim, da tvoja trditev ni točna. |
Jaz imam pa kitajsko kopijo iPhone z androidom, sedaj se mi je pa posodobil na iOS 7.0.5
| iOS 7.0.5 | |||||
Jaz imam pa kitajsko kopijo iPhone z androidom, sedaj se mi je pa posodobil na iOS 7.0.5 |
|||||
Tisti, ki ste updejtal a ste zadovoljni ali naj raje ostanem na 7.0.4?
|
|||||
Osebno ne vidim kaj posebnega med 7.0.4 in sedaj ko imam 7.0.5.. Mogoče se dogaja kaj v ozadju ki ni vidno.
_________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
To se ti samo zdi, ker:
![]() |
|||||
Ni nekih drastičnih sprememb.. SAmo, da dela JB .. Ker na 7.1 očitno ne bo več
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Pozdravljeni . Namreč hočem sporočit , da sem včeraj posodobil iphone 5s iOS 7.0.5, , po dobri 1 uri sem začel telefonirat, nakar sem opazil, da je signal zelo šibek, danes pa ugotovim da mi ne dela spaeker !(vse ostalo dela normalno, sem pa naredil reset , tudi ni delovalo. . Telefon je star komaj mesec dni, ko sem se pa malo namatra, in cel meni pregledal kaj bi lahko bil vzrok -in glej ga zlomka je pa sam od sebe začel delat |
|||||
Če RESTORE (in ne verjetno reset) ni pomagal, potem je to hardware napaka in nikakor napaka softwara oz iOS 7.0.5. posodobitve.
Seveda pri nadaljevanju napake uveljavljal garancijo - če RESTORE resnično ni pomagal _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
hvala za odg. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |