| iPhone 2G 2.1 problem | |||||||
Kar veselo čakamo na WinPWN 3.0. Ni nobene sile po nadgradnji saj telefon deluje OK
|
|||||||
Aha
torej čakamo na update WinPwn |
|||||||
Ce v konzoli odpreš datoteko UIDefaultFormats.phoneformat z ukazom strings, dobiš ven tole:
|
|||||||
Jst sm mislu čakat, pa sm mel mal preveč časa in si reku da zgubit nimam kej k grem nazaj na 2.0.2 vedno lahko. Sej ni blo težko... če maš 3G iz Italije je simpl. Pa tut dela zaenkrat b.p. oziroma boljše kot 2.0.2 (hitrej). Nastavitve in ostalo ti pa itak ostane vse... |
|||||||
Jest sm svojega 3g včeraj prinesel iz italije in ga po nevemkakšni logiki takoj updatal na 2.1. Zadeve nisem še nič pwnal in nič takega počel z njim. Sem pa kaj hitro ugotovil da mi ne dela več clock, tudi če grem pod settings in date&time mi takoj vrže ven. Ima kdo kako idejo kaj naj nardim? Imam macbook pro-ja in itunes8. In če bom moral ponovno flashat bi ga vseeno kar raje jailbrakov, samo zdaj imam vprašanje ali moram kaj downgradat prej al ne, kater program naj uporabim? In ja res sm bolj noob v vsem tem.
|
|||||||
torej zadeva je že urejena... je šlo normalno skozi na macu, uporabil sem pwnagetool in custom firmware pa je zadeva čist ok šla čez neglede na itunes8... zdaj so pa sourci na vrsti...hurray in v nove zmage!!!
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |