zakaj na iphonu 2G (nevem kako je s tem na 3G)
ko priklopim wifi
mi napiše da se je priključu (kljukica) ampak ussen zgori piše E-edge
kr če je res na wifi kaže kok signala maš
učasih kaže signal učasih pa tud če sm se obkljuku piše E
| iPhone 3g | |||||
mam js pa še eno uprašanje
zakaj na iphonu 2G (nevem kako je s tem na 3G) ko priklopim wifi mi napiše da se je priključu (kljukica) ampak ussen zgori piše E-edge kr če je res na wifi kaže kok signala maš učasih kaže signal učasih pa tud če sm se obkljuku piše E |
|||||
Nastavi DNS strežnik oz. prehod
|
|||||
Zato, ker mu iz kaksrnegakoli razloga router ne dodeli IP naslova... in ce pogledas nastavitve IP naslova, bos cerjetno vidl naslov, ki se zacne z 169. ... Poskusi resetirati router in poskusi ponovno... Ce ne bo slo, pa preglej, ce imas pravilno nastavljen router (predvsem DHCP) ... |
|||||
|
|||||
OMFG
|
|||||
Pozdravljeni!
A je kdo iz MB, ki bo v bližnji prihodnosti potoval v I (Trst, Videm Gorica..)? Zanimam se za nakup iphona 3G za sina ! Prosim, če me lahko kontaktirate na PM. Hvala v naprej! LP |
|||||
Sodeč po tem tekstu lahko pričakujemo dokaj poceni odklenjene iPhone 3G v Ameriki.
|
|||||
http://www.bolha.com/oglas3632242
zanimiv oglas predvsem cena, tip mi je odpisal, da je prevzem mozen v LJ in da je iphone kupljen v VB, a je v VB sploh mozno kupiti odklenjen iphone?? hvala za info. |
|||||
Možen je nakup Pay&Go preko operaterja o2. Telefon je zaklenjen na operaterja.
|
|||||
Porocaj, ce bos prevzel v Ljubljani Kolikor vem, so odklenjeni le ITA in tisti iz Hong Konga... lahko se je pa ze kaj spremenilo... |
|||||
Ali kdo ve, so iPhone na voljo v Trstu, tako da prideš tja, vzameš in plačaš?
Lp |
|||||
To bos moral pa sam it pogledat... |
|||||
Ja se strinjam ja! Ko le nebi bla Italija tako daleč... No bomo že nekako bo pa drugače izlet v Primorje!
Hvala vseeno Jest! |
|||||
Jaz se tudi v kratkem nameravam odpeljati v Trst po iphone, pa me zanima če kdo ve, če ga v Trstu slučajno ne bi dobil kaj mi še preostane? Je še kakšen kraj v bližini kjer bi ga lahko kupil?
|
|||||
Baje tam pri Škofijah nekje..
|
|||||
Nekaj pa mene zanima!!!
Zakaj ne dela noben avtopolnilec od iPhone na novem 3g iPhonu!!! Npiše da polnjenje z tem polnilcem ni podprto!!! HVALA |
|||||
Ker niso najrejeni za iPhone ampak verjetno za iPod... Sam sem imel prej enega iz Delkota (za okoli 9€), ki je na starem iPhonu delal, na iPhone 3G pa ne.... potem sem nabavil v BigBangu enega od Cellularline za okoli 15€... na katerem je pisalo, da je tudi za iPhone... Ta pa dela ... izgleda pa nekako takole, le konektor je drugacen... ![]() |
|||||
Verjetno dobis na zaslonu nekaj podobnega temu ali?
Tudi na enem radiu, ki ima priklop za iPod ne dela polnjenje... deluje pa vse ostalo... ![]() |
|||||
hah iPhone še v 29 državah na novo slovenije seveda spet ni ampak me pa kar glava boli ko vidim katere države majo iphone samo slovenija pa ne
![]() |
|||||
Ta seznam je bil znan ze ob predstavitvi iPhone 3G ... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 52, 53, 54, 55 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |