| Pat je napisal/a: |
Evo ga, ampak ta ne bo spreminjal barve iz črne na belo, ker je barvni
https://copy.com/RzEJt1LcwajM |
On je mislu rec da sl logoti vsi v črno-beli barvi ni barve.
| Logotipi in call forwarding na iOS 4.x in višji | |||||
On je mislu rec da sl logoti vsi v črno-beli barvi ni barve. _________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
Niso vec crno/beli, ker je zeppelin imel posodobitev, tako da vsi logoti zdaj delujejo na vseh iphonih, tudi v barvah, samo potegnit je treba te iz zadnjih linkov, ker so popravljeni ravno zato
_________________ ☠ |
|||||
pri meni so te zadnji črno beli in ne barvni _________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||
Si posodobil zeppelin in respringal? Trenutna verzija bi naj bila 2.0.2 in po posodobitvi so meni avtomatsko zacele delovati barve na starih logotih, novejse za i5s pa sem spremenil nazaj in so pravtako postali barvni.
_________________ ☠ |
|||||
Probal, pa ce bi ga lahko za 15% povecu plz _________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
naredil vse še enkrat, še vedno črno belo na i5.
edit: če uvozim samo tisto varianto kjer je samo logo brez napisa "telekom" pa dela in je barvno. _________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||
ok sem opazil da imaš enake resolucije pri navadnih pngjih in pri retina pngjih (black@2x.png) zato sem navadne zmanjšal za polovico, pobrisal logo.png in logo@2x.png in barve so nazaj. Ne spreminja pa barve pisave pri različnih ozadjih.
edit: da slučajno ne probavam napačnih fajlov? _________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||
Probavas napacni logo
_________________ ☠ |
|||||
Zdravo, ima kdo mogoce zeleni simobil logo skrogci in napis za ios 7.0.3? Tudi ce je za zepellin.
|
|||||
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=402529#402529 |
|||||
sem naredil vse kar si napisal pa na I5 kaže ČB, sicer barve se spreminjajo (bel al pa črn) ampak sam logo ni zelen...sem naredil vse updajte |
|||||
_________________ Lp! |
|||||
Isto pri meni s simobilovim. Zeppelin 2.0.2, respringal pa vseeno ne dela barvni. Pa se v ifile in v cydiji je zeppelin onemogocen, pac navadn znakc skoci gor. Sem pa probat TS pa dela vredu - pac barvn je. |
|||||
Ko kliknem download mi javi download faild sem probal od boba pa negre.
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Meni ga prikaže črno/belega. Je opcija v barvah? |
|||||
a se, da narediti svoj logo operaterja ?
|
|||||
Se da samo moras imeti jb. _________________ Lp! |
|||||
Sam da vidim če prav razumem, pa upam da se motim
torej zdaj lahka logo telekoma naložim samo preko zeppelina? A to pomeni da ko bom v t mobile v tujini alpa karkol druga bo se kr telekomov logotip? Pol tak isto tud če naložim preko winterboarda pa je to to? mal sm out pa me zanima.. prej je blo boljš k pač je naložu tist logo na katerem omrežju si bil če ga je imel .. lp D |
|||||
Linki za telekom pa mobitel ne delajo več se da še kje to dobit?
_________________ iPhone 15 PRO MAX iPad PRO M2 iPhone 8 iPod Nano 7 Watch SE |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 41, 42, 43, 44 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |