navadno ce mas kaki firewall(tud v routerju) je treba odpret določen port, da zadeva spila tak kot more.
lp
| Transmission | |||||||
navadno ce mas kaki firewall(tud v routerju) je treba odpret določen port, da zadeva spila tak kot more.
lp |
|||||||
mogoce pa imas zelvico kliknjeno,
|
|||||||
Skoraj sigurno imaš "želvico" vklućeno. Čeprav "želvica" je za mene ena izmed najbolj uporabnih funkcij, ki jih ima Transmission.
|
|||||||
pa da lahko bravno sortiraš torrente. vsej vem kaj gre v HDBits,kaj waffles...
|
|||||||
Na voljo je že 1.34 verizija.
lp, m |
|||||||
@kenz76, Rauby: želvica? Kaj je to?
Drugače pa na OS Xu imam tako kot na Windows/Linux računalnikih odprt port za torrente. Na firewallu od usmerjevalnika jih še nisem odpiral ... ker ima očitno samo OS X težave. Danes sem ponovno nekaj hotel in mi je vleklo z 10 kBps... sem prekinil in začel na drugem računalniku ter mi je normalno z 128 kBps. Tako, da je potem verjetno Transmission ali pa Mac kriv. Katere so še Transmission alternative na Macu? |
|||||||
Tole "Želvico" izklopi. To je tako imenovani Speed Limit, ki ti znjiža hitrost na 10kB dol in 10kB gor oz. koker si nastaviš v nastavitvah. |
|||||||
100x hvala.
Drugače pa ni najbolje, da je privzeto vklopljen. |
|||||||
Meni pa se zadnje čase na vsake toliko ( parkrat na uro? ) ustavi. Nobenega uploada, nobenega downloada. In potem kmalu spet začne. Ni internet, ker ves ta čas deluje normalno.
Kdo ve v čem bi bil lahko problem? Mogoče kaj z AirPort Extreme, porti in podobnimi pizdarijami? ( Transmission je 1.32, sem pa imel 1.34, ampak šel nazaj - pri obema isti problem ) |
|||||||
lp, M |
|||||||
pa ne mi rect da si mel zelvico res vklopljeno? lp, M |
|||||||
Pač se ne spoznam preveč na Mac programe. |
|||||||
Ko smo glih pri Transmissionu. Ime še kdo probleme, da ko da na speed Limit, postane računalnik po kakšni minutki čist neodziven. Da ostane samo še hard shut down. To se mi je začelo dogajati odkar se je nadgradil na verzijo 1.34.
|
|||||||
raje pejd nazaj na 1.22 jaz sem imel ful problemov z 1.33 in odkar sem downgrejdal, deluje normalno. posodobitve pa itaq niso neke bistvene. lp, M |
|||||||
Sem, hvala. Bomo vidli kako bo sedaj.
|
|||||||
jap javi ce ti bo bolje delalo. lp, M |
|||||||
Evo seda mi verzija 1.22 že laufa cca. 24h in še nisem imel težav. |
|||||||
Jes sem imel pa problem, da je bil UL preko 20KB/s (tudi preko 100), čeprav sem mel naštiman UL limit na 20KB/s. Bila je vezija 1.33, zato sem sledil vašim navodilom in si inštaliral verzijo 1.22 in deluje kot se šika
Imam pa nek drug problem: pri dowloadanju določenih fajlov mi javi error: Unrecognized host (89.143.110.33). Please go to http://www.bloodclat.net to sign-up or login. Jes se nočem nikamor sign-upat, kaj nej nardim. Kolega scuza isti fajl brez problemov na svojmu PCju. |
|||||||
zanimivo.ti je pri 1.33 verziji isto delal? drgač komi čakam uTorrent za os x da se rešimo tega bugi appa, iz vsakega update samo še več bugov da sploh ne omenjam ko ti zatrokira cel komp do take mere da ga moraš restartat ali ko ti vrže net vn iz neveš kakšnega razloga.obut da lahko tak mali app sprav paradnega konja na kolena
|
|||||||
uTorrent že obstaja za OSX jaz ga imam sicer je še beta verzija če koga mogoče zanima...
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |