| Slovenski paket za iOS 7.0 - by hasko | |||||
Tudi sam imam strica in podobne, ki me potem sprašujejo kaj ker pomeni in za kaj se uporablja, ker si ne znajo prevesti
|
|||||
Pa kje se bo clovek pri 55ih letih ucil anglescino oz. nek drug tuj jezik,... Kaj vam pa je,...
|
|||||
Vse se da ce se hoce _________________ ![]() |
|||||
Ja to zato, ker njegovo delovno mesto zahteva, mislim, pa da če daš za telefon 700€+ .. neboš deval še 300€ za učenje tujega jezika
|
|||||
Primoz, procentualno gledano, je delez taksnih ki se pri 55+ letih ucijo nek tuj jezik ZELO majhen,... Ce pa ze, je pa to zarad tega, ker nekdo to zahteva od njih,... Nekdo oz. nekaj pomembnega,... Nikakor pa telefon ne bo zahteval od mene, da se ucim spanscino, ce slucajno ne bi imel angleskega jezika,...
|
|||||
Me zanima kako potem taki popolni ničvedneži uporabljajo kakšne aplikacije (ki so dejansko bistvo smartfona), glede na to, da jih 99% ni v slovenščini. |
|||||
Sergei, slovenci pri 60+ letih bolj malo uporabljajo iPhone,.. Ce pa ze, potem imajo znanje angleskega jezika,... Ali jim pa ni odvec nastavit na hrvaski jezik,...
|
|||||
Iz principa nočejo nastavit na Cro jezik.... hahah _________________ |
|||||
To ni res... vsaj po mojih izkusnjah... Tudi starejsi uporabljajo iPhone... je pa dosti takih, ki potem uproabljajo tistih par aplikacij, na katere se navadijo... In jaz sem se vedno mnenja... da ni prav nic narobe, ce bi bil vmesnik tudi v slovenskem jeziku... pa naj si tisti, ki ga tako sovrazijo, pac ne nastavijo... Saj je ponavadi na telefonu itak pri marsikomu 90 (ali celo vec) % zadev, ki jih ne uporabljajo... Ampak so vseeno tam... ker se pa najdejo tudi taki, ki to uporabljajo ... |
|||||
Sej jst podpiram to, da je slovenski jezik,... Naj bo na voljo, se bomo ze sami odlocili a ga bomo uporabljali ali ne,.... Jst osebno poznam samo eno starejso osebo, ki ima iPhone,.. Pa se ta ni star,... Cca. 45 let,... Vsak vikend hodi do mene in me sprasuje stvari, katere so meni ze smesne,... Ampak,... Kaj cmo, razumem ga,...
Jest, ti se tudi gibljes v krogih kjer so ljudje seznanjeni z racunalniki in informatiko,... Nazadnje urejal/a scoop Čet 09. Jan 2014 12:50; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
To si sigurno tudi mene imel v mislih Sem pa mnenja, da bi morali uvozniki izrecno zahtevat od Appla podporo z slovenski jezik, tukaj ga fajn biksajo. |
|||||
Madona smo ponosni na svoje. Kako lahko sploh recete, da bi imeli raje ANG kot SLO vmesnik. To da ga potrebujejo starejši je kaplja v morje. Če na nas služijo naj tudi naredijo nekaj za nas uporabnike, da bomo začutili, da smo za njih resen trg...
|
|||||
Nevem zakaj se mi zdi da itak nasa zakonodaja pravi nekaj v tem smislu da bi morali imeti vmesnik slo jezik ce se pri nas prodaja. Morda je to samo za navodila ali pa deklaracije... nevem. Ve kdo? Ps: kaj se je zgodilo z mojim avatarjem, admini? _________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||
Tole tut meni ni čisto jasno od začetka prodaje pri nas iPhona .. Kje je šele ipad?!
Lokalizacija BI MORALA biti, če se izdelek oz. produkt prodaja pri nas
Avatarji delajo pa ne delajo, ker so vezani na shrani.si in podobne serverje in te občasno ne delajo teh nekaj dni, zato jih enkrat prikaže, drugič ne .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ta je še mladenič/mladenka. Od punce dedek je star 86. let in uporablja iPhone vse od 3GSa ter iPad od 2. generacije dalje. Mladenič obvlada oba aparata v nulo, med drugim govori tekoče angleško, skratka zraven njega se jaz počutim fosil |
|||||
_________________ ????????⚫⚪ ????☯☢???? ???????????????? ❌⭕❌⭕ |
|||||
turi,...
iDejanP: Kjer je volja, je pot,... |
|||||
Slovenija pri kod mene doma v sloveniji živi 80% naših ljudi in 20% slovencev kdo rabi slo jezik sploh pa ne na iPhonu lepo vas prosim draamamakerji
|
|||||
Hmnja ja.....ne hvala...mi slabo pride ze,ko vidim slovenske windowse.
|
|||||
Kaj ma to veze kak je pri tebi doma ? Že od nekdaj pišeš samo proti slovenščini na iPhonu. A uporabljaš Guided Access na tvojem iPhonu ? Verjetno ne. Nekdo pa ga. Zakaj pa nena pljuvaš "... pa kdo rabi toti Guided Access..." In tako je tudi pri slovenščini, če je ti neboš uporabljal, pa ne bluzi nekaj da smo ostali dramamakerji, ker nekdo bo slovenščino ziher uporabljal, ker ne znajo vsi angleško. Kar se pa tiče hrvaščine in ostalih jezikov bivše juge, raje ne uporabljam sploh telefona, kot pa da ga imam v hrvaščini, malo domovinske etike pa le imam. Pa s tem ne ponižujem ali pa karkoli drugega jezikov bivše juge, ampak če bi ti srbu rekel, da naj uporablja slovenščino, bi te speko na go***. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |