| Jest je napisal/a: |
| Rayman Jungle run >> https://itunes.apple.com/si/app/rayman-jungle-run/id537931449?mt=8 |
hvala Jest!
| 12 Days of Christmas (by Apple) | |||||
hvala Jest! |
|||||
rayman to mi deliiiii
|
|||||
evo konec
Jaz sem bil z darili zadovoljen, ker je itak podarjeno in je dobra volja Appla da je izdal to aplikacijo. Seveda je pa večina mislila da bo zdaj apple dal iWork paket zastonj, pa da bodo vsi top hiti zastonj _________________ iPhone & iPad -> r0x |
|||||
Danes še dobil rolling stonse
|
|||||
tako kot lani, tudi letos dobil nič, ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe
|
|||||
no nasel sem nekaj zase
|
|||||
Problem je ker ljudje pričakujejo, da bodo zastonj podeljevali GTA igrice, minecraft, itd. za 5$ in več. Lastne izkušnje, saj se zaradi tega obračajo na mene (če jim kažem kako vklopiti wifi, še ne pomeni da mam privatno linijo z Applom?), kako pri vsemogočnem bogu lahko Apple podarja take zanič stvari, ne pa kaki GTA, ki bi vsaj bil uporaben. Še najboljše za Apple bi bilo, da ukinejo to aplikacijo, ker je čisto preveč negativnih pripomb glede tega.
|
|||||
Tisti, ki so najbolj glasni "jamraci" bodo to poceli tudi, ce bi jim podarili recimo Navigon v vrednosti 60, 70 ali 100€
|
|||||
Neni je letos super, knjige, filmi glasba in par igric
|
|||||
se tudi meni zdi, da je letos veliko bolj, kot lani
|
|||||
Zato ker bi morali doplačati za 3D view in podobno... |
|||||
A se da tud za nazaj dljat?
_________________ http://www.bolha.com/uporabnik/pimzek MacBook 12" (2017) iPhone X 256GB Black Apple Watch Series 3 |
|||||
Ja!
Pa zakaj niso knjige v Slovenščini in filmi s SLO podnapisi!!!! |
|||||
Vsak dan mi že 12 dni žlahta nosi neke buteljke, pa kavice... Moram priznat, da sem razočaran, pričakoval sem več. Boljše bi bilo, če bi to kar ukinili.
![]() |
|||||
Res ste neverjetni.
|
|||||
bo app letos spet obratoval?
|
|||||
Aplikacija Advent 2014 vsak dan v decembru ponudi free app.
|
|||||
Bi lahko dobil povezavo do te app? Na appstoru najde 45 rezultatov _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
Tudi meni jo ne najde več. Očitno jo ni več gor, imenuje se : Advent 2014 - 25 Christmas apps.
Je pa tale podobna samo drugače se imenuje: Advent 2014 - Your Christmas Calendar for 25 free surprises. |
|||||
Ta je zanič, je imela 2 candy crusha najprej, kinsta itak bili zastojn in sem kar zbrisal. Zdaj pa tudi ni kaj boljše.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 20, 21, 22 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |