Kako vstaviti obstoječi backup v Itunes | |||||
Vnaprej se opravičujem če je podobno vprašanje že na forumu, vendar ga jaz nisem našel. Backup, ki bi ga želel imeti v Itunesu je sedaj v mapi na disku. Zanima me, kako narediti da se bo backup od iPhone-a pojavil v Itunesu pod nastavitvami, v zavihku Devices, Device backups. Uporabljam pa OS Windows 7. Je potrebno imeti kakšen program? Probal sem že s programom iPhone Backup Extractor, vendar ta program extracta samo posamezno kategorijo (sms-i, zgodovina klicov, ...). Prav tako sem probal to mapo od backupa vstaviti na mesto, kjer se ponavadi nahajajo vsi backupi narejeni z itunesom pa ni šlo. Vnaprej se zahvaljujem za pomoč. LP! Denis |
|||||
![]() |
|||||
To bi moralo delovat, si prijavljen kot administrator? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Kaj pa privilegiji te mape? Kdo je lastnik, kdo ima rw privilegije ipd... nekako verjamem, da Windowsi tudi uporabljajo to |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Pa imajo tudi mapice, ki si jih od nekje prestavljal ta isti privilegij? Namreč na Mac-u lahko privlečeš podatke iz drugega računalnika od drugega uporabnika, privilegijev pa še vedno nima dejansko nihče-če je na tem računalniku le en uporabnik |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |